11 Q/A about me

Blev nominerad av @isabellawingardh att utföra en lista till "Liebster award". Fick 11 frågor utav henne som jag tänkte svara på här nedan. Lite roligt så får ni lära känna mig lite mer också.

1. Det bästa med att blogga? För mig är det bästa att själv kunna titta tillbaka i sitt arkiv, se allt man gjort. Det blir som en digital dagbok för sig själv. Ibland scrollar jag igenom arkivet från 3-4 år tillbaka. Man ser sånna förändringar både på sig själv och blogg-mässigt. Sen är det ju även alla fina läsare man har, att varje dag få kommentarer som gör ens dag lite bättre. TACK till er<3

2. Favorit klädaffär? Zara! Går inte att komma ut därifrån utan en påse, de har alltid något nytt fint. Det enda negativa med alla Zara-butiker är att det är så stökigt, smutsigt och tyvärr tycker jag inte personalen är särskilt trevlig/glad.

3. Drömresemål? Jag vill sååå gärna till Maldiverna. Förutom det så har jag hört gott om Guadeloupe av gäster här. Men mitt drömresemål som jag har på kartan nu är att ta mig runt i Asien. dels till Bali, Filippinerna och Malaysia..

4. Bloggar du från datorn eller telefonen? För det mesta blir det via min telefon nu, speciellt här på Kreta. Jag redigerar alla bilder i telefonen. Eftersom jag har wi-fi på min kamera för jag över bilderna i telefonen och fixar även dem där, sen är jag lite för lat för att lägga över allt på nytt till datorn.

5. Vad har du för mål med ditt bloggande? Just nu är målet att försöka bygga upp bloggen igen, läsarantalet har trappats neråt rejält om jag jämför med 2 år tillbaka. Så hoppas att alla läsare hittar tillbaka snart och stannar.

6. Ett + och ett - i ditt liv just nu? Ett + är nog alla fina nya människor jag fått lära känna nu i sommar. Så fina och härliga människor som jag garanterat kommer fortsätta träffa hemma i Sverige. Ett - är att jag har ångest över att börja jobba på "riktigt", kanske för att jag inte har ett jobb. Gillar ju att jobba och tjäna egna pengar men det är svårt att hitta jobb. Som man dessutom skall trivas med.

7. Är du i ett förhållande? Nope.

8. Vill du vara i ett förhållande? Både ja och nej. Det är mysigt att ha någon att få vakta upp på olika sätt, kramas med, somna och vakna i en trygg famn och dela livet med någon man tycker om. Och nej är väl isåfall för att man ibland kan känna sig lite låst om man inte hittar någon som det funkar med på de olika planen. Vill ju ut och resa, och vill inte känna att ens partner hindrar en från det. Sen finns det ju självklart förhållanden där det funkar att ena parten är iväg på resande fot i några månader. Och det är något jag tycker är så fint!

9. Brukar du läsa morgontidningen? Jag gjorde det innan, eller bläddrade mest. Men nu har mamma tagit bort morgontidningen hemma.. så får isåfall läsa på nätet. Men gillar känslan av en riktig tidning att bläddra i.

10. Om du bara fick använda en smink produkt resten av livet, vilken skulle det då vara? Mascara!!

11. Favorit dryck? Jag älskar Iste, speciellt här i värmen. Men alla drycker som innehåller citrussmak. Fanta Lemon, Lemonad, Schweppes med lime, ja you name it.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw