20/10/14

Det var ett tag sen nu, så det låter för det mesta från mitt håll. Sanningen är att jag vet inte vart min bloggmotivation tagit vägen. Hela året har varit ups and downs för min blogg. Hade mer än gärna velat blogga 3-4 gånger om dagen, uppdatera med fina bilder, min vardag, outfits och tips. Men jag har ingen ork. Bloggar lite då och då när jag har lust. Tid borde jag ha? men gör massa annat på dagarna. Ska försöka bättra mig..
Går mitt sista år på gymnasiet och jag känner på mig att det kommer bli det bästa men att tiden går så fort. Jag menar, 2014 har snart susat förbi och detta året har gått så galet fort. Varje söndag tänker jag, ännu en vecka som sprungit förbi och en mindre kvar av årets 52 veckor. Minns nyårsafton som igår. Mycket har förändrats. Mycket har hänt, jag lever mitt upp i mina bästa år av tonåren och njuter av varenda dag. Jag vill njuta av alla dagar, ta vara på tiden, ta vara på alla vänner och familj, alla saker vi gör. Passa på att hitta på roliga saker på helger och kvällar. Slippa planera och bara vara lite spontan. Samtidigt som jag är världens största kontrollfreak som måste ha planering och koll på vad som händer. Hösten bjuder på föreningsfester med skolan helg till helg känns det som, plugget rullar på i högt tempo och samtidigt ska man klämma in lite jobbpass mitt upp i allt för att livet skall gå runt. Pengar behövs ju för att kunna hitta på alla roliga saker och för att kunna äta gott, shoppa fint och leva.
Förutom allt som händer i livet nu så har jag feta planer på vad jag vill göra efter gymnasiet och allt känns så rätt, det enda som hindrar mig är att jag inte har ekonomin till det. Och just därför känns mina drömmar och mål hopplösa.... menmen mycket kan ändras fram tills dess! Tur att jag har kvar min blogg så man åtminstone kan få skriva av sig i sin lilla digitala dagbok ibland. 

Och jag lovar er, när bloggmotivationen är tillbaka så är jag tillbaka här! puss 

Xx Filippa

Gillar

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw