årsresume 2013

JANUARI, firade in året med mina fina vänner, provade på att vara hockeyspelare för en dag, jag myste väldigt mycket med tjejerna under första månaden av året. Mycket som hände och jag bodde i princip hos vännerna innan skolan drog igång. 
FEBRUARI, kärlekens månad och singeltjejerna tog sig en dejt på babbels, rosutdelning på skolan, gick på bio med vännerna, och vi påbörjade även vår insamling inför cheer for coed galan denna månad.
MARS, jag var uppe i Stockholm för ett samarbete med miinto.se, tävlade DM och tog guld med Coed Blue. Vi hade vår Cheer For Coed gala där vi  samlade in otroligt mycket pengar till vår USA resa.
APRIL, den mest minnesvärda månaden för 2013? Vi tog flyget till Orlando, Florida och stannade i värmen i 12 dagar. Vi tävlade och shoppade tills pengarna tog slut. Vilken grym och minnesvärd resa för livet! 
MAJ, jag var på modevisning och kikade bland annat på duktiga Pauline som designat klänningarna på bild, jag var uppe i Nyköping för att tävla SM med coed, firade kompisar som fyllde år och slutligen så var jag och kikade på balen i Borås. 
JUNI, sommarlovet startade i Varberg med goa vänner, mycket fest, mycket skratt. Midsommarafton firades till en början hos mig och jag fick en lyckad kväll med personerna som jag har så roligt med, förutom att det öste ner med regn så var detta min bästa midsommar. 
JULI, lilla jag och tvillingbrodern fyllde hela 17 år (en meningslös ålder). Firade hemma och sedan vidare ner till Varberg. Det var dessutom den bästa veckan på hela sommaren, jag har så mycket roliga stunder och minnen från den veckan som jag lipar till så fort jag tänker tillbaka. Låten Jubel har satt sig i huvudet efter denna vecka. Min bästa vän fyllde också 17 och vi firade med en brak brunch hemma hos mig med tjejerna. Många goa utekvällar får vi inte glömma, mycket mat och gott trycktes ner i min matsäck under denna månad.
AUGUSTI, avslutade sommarlovet i Göteborg på Rix FM festival innan skolan drog igång. Vi i styrelsen, faddrar, välkomstkommitté och kyckling Teknis hälsade ettorna välkomna. Mina fina vänner gick dessutom modevisning nere på torget i stan, så duktiga var dom!
SEPTEMBER, en efterlängtad kräftskiva lyckades vi få ihop. Kräftor, räkor, västerbottenpaj och revben slank ner under en halvkylig sommarkväll. Jag skaffade mig äntligen ett onyxkort efter att ha tagit beslutet om att sluta med cheerleadingen efter 7 år som aktiv. 
OKTOBER, nytt objektiv, ny bloggportal, mycket nytt för bloggen hände under oktober månad. Jag hjälpte även min vän Jasmines kompis Madde att fota hennes egendesignade och sydda kläder inför Fashion Awards. 
NOVEMBER, vår fina butik i stan firade 20 år, JoelJolina. Jag och min kompanjon Millie fotade företagsbilder till vårt UF företag som äntligen börjar ta fart, och inför 2014 hoppas vi på att ni alla vill bli våra kunder. Jag var på personalfest med jobbet, firade halloween med tjejerna och var utklädd till Siv&Viv. Köpte även biljetter inför Avicii i Stockholm i mars(!!!)
DECEMBER, lyssnade både på lillasyrrans och skolans luciatåg, inhandlade julklappar till vänner och släkt. Anordnande en grym bloppis i Göteborg med 4 goa tjejer som blev otroligt lyckad. Den stressigaste månaden på hela året, hade sjukt mycket i skolan vilket ledde till att jag inte hunnit träna på 3 veckor. Firade jul i vita  sälen och jag har dessutom tryckt i mig massa julmat och käkat julbord under dessa juletider. För några dagar sedan han jag även med årets första och sista middag med de stora föreningarna på skolan (KK/VF) och jäklar vilken rolig och grym kväll det blev.

Dåså, året 2013 har passerat. Tiden har gått så sjukt fort. Jag vill sammanfatta detta år som ett av de mest roligaste och minnesvärda åren, tittar jag tillbaka i mitt arkiv och bilder så har jag bara summerat en liten del av allt jag gjort. Har lärt känna så mycket roliga och fantastiska människor som jag bara vill krama om. Jag ser fram emot det nya året och jag tror nog det kommer toppa det mesta, har redan mycket inplanerat och dessutom fyller jag och mina kära 18 år under 2014, partyglada som vi är så dansar vi redan på bord…så ja när vi alla är 18 år fyllda blir de dunder och brak! Låt oss alla fira in det nya året med dom vi älskar och trivs bäst med. Ladda upp batterierna inför nästa år och hoppas på ett ännu bättre bloggår!? 

GOTT NYTT ÅR MINA UNDERBARA LÄSARE! xoxo

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest,
Du verkar ha haft ett härligt 2013! Önskar dig all lycka med 2014! :D Kramar
www.imakeyousmile.se
Guest
,
Bästa flipps <3
emmaolisas
emmaolisas,
Älskar din blogg sjukt mycket ! Riktigt fin är du !! <3
nouw.com/emmaolisas

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw