avicii 1 mars

Okeeej då köpte jag precis 4 biljetter till Avicii i Stockholm 1 mars. Jag och tre av tjejerna fick ett ryck nu ikväll och bokade biljetter, vi kollar på lite flyg och boende. Har ni tips på billiga bra hotell i Stockholm och hur man tar sig in lättast och billigast från Arlanda får ni gärna kommentera med lite tips. Ser fram emot våren 2014 sjukt mycket, TOT och detta bokat, tjoho!!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag har en liten fråga kring din päls på replay jackan du sålde. Du skrev ju att pälsen egentligen inte skulle sitta på och att du fäst den med nålar. Men då har jag en fråga, hur satte du fast den? blev den inte tung och trillade den inte av? Kram :)
filippall
filippall,
Alltså med knappnålar, det är trögt att trycka igenom både päls och luva men den satt skitbra och hårt om luvan så det såg ut som den hörde till! Man får testa sig fram :) Man kan alltid be en skräddare sy fast den annars.. kram :)
nouw.com/filippall
Guest
,
Vart köpte du biljetter nånstans?? Svara gärna snabbt:)
Eeemmaaa92
Eeemmaaa92,
Finns på ticnet!
nouw.com/eeemmaaa92
Guest
,
Det går fortare att åka snabbtåg än att flyga (om man räknar med inchecking och all sån skit), plus att då hamnar du mitt i centrala Stockholm och slipper tänka på att ta dig från Arlanda, och det är nog billigare också. Fast om du söker billigt är mitt tips att gå nettbuss hemsida, de säljer bussbiljetter från 200kr och det tar ca 5 timmar och du kommer till tågstationen in stockholm. Ha så kul på konserten!
Guest
,
Man åker gratis med arlanda express om man är under 18 år tror jag det var, det går snabbast också :)
filippall
filippall,
menar du att man tar arlanda express gratis in till stockholm centrum?
nouw.com/filippall
Guest
,
Ja precis
Guest,
Jag har själv bott i Stockholm halva mitt liv, skulle rekommendera (inne i stan) alla clarions hotell, sign är super! De har också den bästa frukosten. Sen finns det ett av mina favorithotell i nacka som ligger en liten bit utanför stan (15 minuter med taxi från slussen) och det heter Hotell J. Ett jättefint hotell med marin stil, precis vid vattnet, med sängkläder från gant och en av Stockholms finaste och mysigaste restauranger en bit bort. Också supernära till bästa shoppingen på nackaforum! Ska ni tar er från tele2 arena tror jag att tunnelbana + buss/taxi är det smidigaste. Om ni ska vara där över helgen så köp ett stockholmskort! Då ingår allt ifrån buss, tunnelbana och inträde till gönan. Ska själv bo på kungsholmen och ska på samma konsert. jag kommer ta tunnelbanan och promenera sista biten hem. Stockholm är mysigt på natten också, tro det eller ej! Hoppas ni hittar något, Kram!
nilssongrasberg.blogg.se/
Guest
,
man åker gratis på Arlanda om man är 17 år eller yngre! :) till Emma, det behöver ej gå snabbare med tåg! om man flyger med endast handbagage går allt mycket snabbare!
filippall
filippall,
menar du gratis från arlanda till stockholm centrum?
nouw.com/filippall
Guest
,
Man åker bara gratis om man har förälder med sig och är under 18.
Guest
,
nej det är gratis om man åker själv också
Guest
,
Det absolut billigaste är att ta tåg från SJs lågpriskalender. Är man ute i god tid så åker man upp för typ 150 spänn, alltså 300 spänn tur och retur. PLUS att man stannar mitt i Sthlm och behöver inte ta sig så långt. Dessvärre kanske det tar lite längre tid, men brukar se det som en del av resan om man är några stycken. Det är riktigt kul om man är ett gäng där alla är lika taggade och spända! Ha så kul!
Guest
,
Vill ni åka utan massa byten och så går det special bussar tror dem heter bus for you eller något, min kompis åkte dem och sa att du var Nice och att det var ingen vanlig buss utan go sittplatser. Ps älskar dig blogg
Guest
,
Åk buss från borås till stockholm för 600kr fram och tillbaka eller kanske liiiite mer! Bus4you! Och då kommer ni direkt in till city och kan sedan smidigt ta er därifrån med ''SL'' appen! =)

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw