blommigt

blommig skjorta - h&m (NY) 
Hallåå läsare! Ikväll tog vi oss in till Zürich för att strosa runt i gamla stan, alla butiker var dock stängda eftersom det är lördag och klockan var närmare 19. Det var sååå fint och mysigt att gå på alla smågator, nästa gång jag åker in till stan ska jag definitivt gå bort dit igen för att kika i butikerna, hittade en skobutik där de sålde massa vans (nya favvodojjorna) och andra fina sneakers samt nikeskor. Ångrar att jag inte tog med mig kameran men tänkte att när mammi kommer hit om 2 veckor så får vi åka dit och ta lite fina bilder. Hur som så har vi nyss ätit tacos och även världens godaste morotskaka som mamman bakat för pappan fyller år idag, det var nog en utav de godaste jag ätit. Imorgon ska vi iväg på morgonen för att åka och se ett av europas största vattenfall, ska bli väldig roligt så då tar jag med mig kameran! Vi hörs imon, hejsvejs. 

Xx Filippa

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

nadja.larsson
,
hej, jag ska börja på teknis tå tisdag! ååå vad jag år nervös... men de står att man ska ha ett hänglås, ska man ha med nyckel eller med kod? brukar man ha med de första dagen?
filippall
filippall,
Shanna, hej vad roligt! Ja ta med ett, ni får era skåp första dagen så bra att ha lås! Spelar ingen roll om de är nyckel/kod!
nouw.com/filippall
sellwin
sellwin,
Riktigt snygg blus!
nouw.com/sellwin

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw