boktips

Tre boktips just nu, ÄLSKAR bokstavligt talat dessa tre böcker. Alla tjejer därute bör läsa dem helt klart, varje dag påminns jag eller tänker till på något som jag läst och lärt mig ifrån dessa böcker. Dem är så lärorika och fina. Och en sak som alla tre har gemensamt är att man känner igen sig i så många situationer som beskrivs, några av mina vänner har lånat böckerna och gillar dom lika mycket som jag.
En bok om kärlek av Michaela Forni (250:- adlibris.com)
Handlar om kärlek och Michaelas egna erfarenheter och historier från sitt liv när det gäller att vara kär, bli kär, bli förkrossad, hitta den rätta, uppleva och känna att man är kär, sorg och brustna hjärtan. ALLT verkligen, det är så fint skrivet.
Egoboost av Isabella Löwengrip (44:- adlibris.com)
För alla tjejer som vill få bättre självkänsla, självförtroende och må bra skulle jag vilja säga. Peppande ord och tips, mycket om kärlek, vänner, plugget, alla krav och komplex man har, om sig själv. En bok för att boosta dig. Den är också sjukt bra och jag har läst den flera gånger. Isabella skriver själv "Det är otroligt tufft att vara ung tjej i Sverige idag med all press och hets från omvärlden och inte minst från oss själva." Så här får du tips från hur man ska se saker positivt och stå upp för sig själv och genomföra sina drömmar.
Economista av Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius (163:- adlibris.com)
For real, är du en tjej med ekonomiska problem? Köper fika flera gånger i veckan, köper en ny snygg tröja för fredagskvällen eller lägger pengar på helt onödiga saker. KÖP BOKEN!! Jag har varit en slösa och vänner har klagat på mig att jag aldrig har pengar och är pank. NU är jag en av dem som har pengar helt plötsligt och behöver inte alltid tänka mig för om jag vill göra nåt kul som att gå på bio, äta ute en kväll med vännerna eller som ja igår, köpa biljetter till Avicii. Det är så äckligt bra tips om hur man ska spara och tänka. Jag blir så inspirerad och tar åt mig av allt som skrivs i boken, allt är så bra och sant. Spring och köp, lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Modejen
Modejen,
Du vill inte ha en ny header? ;)
nouw.com/modejen

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw