bonjour France

Bonjour! Inatt 04.00 står vi redo på skolgården för att ta oss ner till Frankrike och Val Thoréns, är så sjuuuukt laddad och taggad inför denna resa. Har svårt att förstå att till helgen glider vi ner för backarna, njuter av livet och har det allmänt gött med goa teknister och andra ungdomar. Veckan kommer fyllas med skidåkning, afterskii, fest, och grymmaste av allt är att vi kommer få se Adrian Lux samt Nause spela på två klubbar!!! Kunde inte bli bättre. Min uppdatering suger rätt mycket men jag har verkligen inte tid för bloggen, har så mycket annat runt om och hinner inte dela med mig av allt tyvärr. Kommer varken ta med kameran eller datorn, jag och några av tjejerna har köpt oss varsin engångskamera för att kunna bevara våra minnen på bästa sätt, ingen kan springa runt och radera bilderna eller kolla om man ser bra ut hihi. Däremot kommer jag självklart fota massa med mobilen och slänga upp här när vi är hemma. Men ser fram emot en vecka utan dator, kamera och internet. Kommer uppdatera instagram då jag har wifi så där hittar ni mig under veckan, har dessutom bytt namn så heter @filippalindaau - två A i lindau! Ha ett toppenbra sportlov och njut av ledigheten så hörs vi när jag är hemma. Kanske ska några utav er läsare också ner och åka skidor med eran skola under veckan? PUSS&KRAM SKUMBANAN

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
och andra ungdomar aka bäckängs?:)
filippall
filippall,
andra ungdomar, bland annat bäckängiter ja! Men vet att det är folk från massa olika ställen, några skolor från göteborg t.ex
nouw.com/filippall
Guest
,
Herregud så avundsjuk jag blev nu.. Var i Val Thorens förra veckan, skolresa så som du. Var verkligen en av de bästa resorna hittils. Ni får inte missa afterskin på La folie Douce (grymmast i världen, lovar), barnrundan innan alla drar till Malaysia vid 01 tiden (Panda, Saloon, Summit, Snowcafé osv) och sedan Malaysia! Ha en grym vecka!
Guest
,
Har säsongat 6 månader i Val Thorens för två år sedan. Bästa platsen på jorden helt klart! Hoppas ni får det grymt kul! Hälsa Panda och 360 från mig!
ceckarlssson
ceckarlssson,
hej, fin blogg! du är inte intresserad utav en ny design eller lite ikoner? isåfall är det bara slänga iväg ett meddelande så fixar jag det åt dig gratis! :) <3
nouw.com/ceckarlssson
Guest,
Hej Filippa! Jag läser din blogg lite då då. Var lite komiskt när jag la märke till en grej i eftermiddag. Jag ska nämligen till torquay med STS i sommar och sökte runt på folks bloggar som varit där. Jag började läsa en blogg och la sedan märke till att det va din språkrese blogg från 2010/2011 jag läste. Eftersom du just åkte till torquay med STS undrar jag hur du tyckte det var. Shopping o aktiviteter? Du skrev att vissa saker inte var prisvärda i Explore pass osv. Skulle du antingen kunna svara på min kommentar i ett frågeinlägg eller något liknande för jag kommer glömma bort att bläddra ner till detta inlägget för att se kommentarerna . Kram, du har en sån fin och bra blogg.
alicemoa.devote.se
filippall
filippall,
Hej, oj det var så längesen nu men ska försöka svara mitt bästa på detta. Det fanns aktiviteter att göra, dock kostade allt mer än vad man trodde, allt ingick inte alltid i explorer pass. Det fanns bra shopping, stora h&m, primark, zara och andra små butiker. Ledarna var hyffsat bra tycker jag, bra info osv och jag var så liten så jag tyckte dom hade koll. Dom hjälpte mig att byta värdfamilj osv så att jag blev nöjd! Men åk med en kompis som du kommer bra överens med eller ensam om du är öppen och har lätt för att lära känna nya människor!
nouw.com/filippall
Guest,
Verkar som att ledarna var rätt virriga typ, men hur var resan över lag. Hur ser du idag på hur resan var? Inget du ångrar, bortsett från hur vissa ledare var? Förhoppningsvis har det förändrats lite, när jag läser olika bloggar från 2008-2013 så märker man att de från 2008 hade rätt virriga ledare som inte hade så mycket ordning medans de från 2013 är jättenöjda och tyckte ledarna var toppen. var värdfamiljen bra eller slarvig, vet att man kan fixa så man kan byta men var du nöjd?
alicemoa.devote.se
Guest
,
Hej jag har en liten fråga! Har precis börjat blogga och undrar hur man gör en heading eller vad det heter skulle vara tacksam för svar!
filippall
filippall,
header, du gör en bild på något program eller photoshop som du kan ha längst upp på bloggen :)
nouw.com/filippall
Guest
,
asså din uppdatering… inte okej
holymoly
holymoly,
Fin blogg! kolla gärna in på min om du vill :) http://www.nattstad.se/holymoly
nouw.com/holymoly

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw