caseapp

Mitt egendesignade iPhoneskal och skin till min Macbook. Passa på att handla julklapparna hos caseapp.se, du kan designa egna skal/skins/laptop skins för billiga priser. Jättebra tips för er som vill köpa personliga klappar till vänner/familj/pojk/flickvännen, jag beställde hem ett nytt skal precis då jag nu har en iPhone 5 och inte kan ha det snygga skalet på bild längre. Gjorde ett inspirerat av Sofi Fahrmans skal hon har med flera personliga bilder. Blandade med bilder på mig och mina vänner. Kommer visa er bild när jag fått det. Just nu får du även 25% RABATT när du uppger koden: JUL25 www.caseapp.se

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hej från vilken sida var det du beställde hem dina air max leopard? Vet att du har länkat sidan innan men hittar den verkligen inte. Hur är de i storleken förresten? Som vanliga nike? Jättetacksam för svar :)
filippall
filippall,
ebay! som vanliga nike :D
nouw.com/filippall
Guest
,
hej, jag börjar redan tänka på sommarskor och undrar vad du tycker om marenas :) tycker du dom är fula/fina? tror du att du att de kommer att var "ute" till sommarn? har du ett par? älskar bloggen, puss!
filippall
filippall,
fina, men jag skulle nog satsa på typ toms! :D tusen tack!
nouw.com/filippall
Elinak
Elinak,
Åh vad fint det blev till datorn!
nouw.com/elinak
Guest
,
Så snyggt
Guest
,
hejsan, gillar bloggen starkt! :) när du la in bilderna så att du såg hur det skulle se ut på caseapp, hur stod det att bildkvaliteten var då. när jag provat och lagt in står det att bildkvaliteten kommer bli OK men inte perfekt. hoppas du förstår vad jag menar ;) dina bilder verkar ju ha bilvit jättebra. vore supergulligt med svar!!
filippall
filippall,
På mig står det inget, alltså har haft bästa kvalité på mina bilder! Om du har en färdig bild, försök hitta i bra kvalité så det blir fint :) jag har gjort om om det stått "OK"! kram
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw