Chill Skybar

Ikväll var första kvällen sen Bangkok som vi tog vara på kvällen istället för att ligga inne på rummet haha. Vi har faktiskt krypt ner i våra sängar redan vid 19/20 tiden alla kvällar, men vi har även haft klockan ställd varje morgon mellan 7.30-8.30. Längtar till nästa vecka då vi förhoppningsvis kan slippa alarmen och sova ut lite mer.

Idag pallrade vi oss bort till ett ställe som heter "Chill Skybar", det är omtalat och vi har sett att många som backpackar passar på att gå hit en kväll. Det var skönt att äntligen få känna sig lite fin igen, man går ju svettig på dagarna och i slappa kläder. Vi köpte två drinkar var men blev inte så långvariga. Vi dansade lite för oss själva innan vi tog vägen förbi kvällsmarknaden för att köpa med vårrullar till rummet och även lite snacks inför morgondagen då vi ska på utflykt! Vi ska åka och kolla på tunnlarna som de hade under Vietnam kriget -såå häftigt! Ska försöka fota mycket så visar jag er mer imon.


Xx Filippa

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Åh vad nice!nouw.com/liindfors
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @filippalindaau

Instagram filippalindaauInstagram filippalindaauInstagram filippalindaauInstagram filippalindaauInstagram filippalindaau
  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw