christmas

Julen närmar sig med storsteg och jag har fått frågor på vad man kan önska sig i julklapp, så tänkte lista lite olika saker här nedan. Sen är det ju alltid roligt att önska sig en resa eller upplevelse, jag har fått betalt en del på min skidresa till Val Thoréns som jag ska till under sportlovet. Och sen åker jag till Sälen med min pappa, så jag anser inte att jag behöver önska mig något från mina päron. Om dom inte vill surprisa mig med något litet. Men när man blir äldre så inser man att det är inte lika nödvändigt med just den tröjan eller liknande. Jag ska främst önska mig pengar från släkten då jag behöver spara ihop mycket till min resa och även andra resor kommande år.
- Smycken/klocka, ett finare armband eller en dyrare klocka som håller är något som jag hade önskat mig. Jag lever med min billiga klocka runt armen men när jag har pengar ska jag beställa hem en MK klocka.
- Objektiv/mobil, ett bra ojbektiv till din kamera eller en ny iPhone i guldfärg. Det är dyrare saker som man kanske inte får av en person, visa en bild eller säg till släkt/familj att du önskar dig pengar till just DET, det är alltid roligare att ge pengar när man vet vad dom ska användas till.
- Lock/plattänger, detta tipsade jag om innan men en bra lock eller plattång är alltid något vettigt att önska sig om man dagligen använder något utav det. Jag tipsar om Cloud Nine som är det nya, de är samma ägare av GHD men dessa är lite lite bättre eftersom att de är nyare.
- Gosiga skor, ett par UGGs eller Shepherd-tofflor. Lite dyrare men de håller bättre än ett par billiga "uggs".

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Fillipa, jag läser din blogg dagligen och älskar både din stil och ditt inne för mode. Du verkar som en person som bryr sig om miljön och omgivningen och just därför tycker jag att du borde läsa den här artikeln om hur UGG's verkligen blir tillverkade. Snälla, dela detta på din blogg och få det att stanna! Det är hemskt.
LindaLinnros
LindaLinnros,
Guest
,
Var är armbandet ifrån? :)
filippall
filippall,
hipanema och marc jacobs :)
nouw.com/filippall
Misilired
Misilired,
följ mig filippall men vad fina saker jag skulle vilja ha en kamera
nouw.com/misilired
Guest
,
Vart kan man köpa platt & lock - tången?:) och vad kostar dom?
filippall
filippall,
i Borås är barbershop enda salongen som säljer, 1799kr!
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw