en vecka i val thorens

Här har ni ett par bilder från hur mitt lov sett ut. Har tillbringat hela veckan i Franska Alperna, närmare bestämt Val Thorens. Har haft världens bästa vecka och min första resa med vännerna. Säger bara att alla som tvekar på att åka med sina skolor på denna skidresa ÅK!!! Fy ----- vad roligt vi haft det. Festat varje kväll/natt, sovit till 12 på morgonen, kämpat oss ut i backarna under dagarna, blivit nersprutade med champagne på fetaste afterskin, dansat till 4 på morgonen, levt på nudlar och soppa, skrikt på varandra, skrattat tills magen vikt sig, handlat över 20l vatten haha, legat bake i sängarna hela dagar, försökt ta oss upp i isiga backar på nätterna, dansat på eldande barbord, blivit bjudna på drinkar och dansat på VIP-delen, raveat sönder på dansgolvet, träffat goa människor och snygga pöjkar, snott toapapper. Ja vi har hunnit med så mycket sjuka, galna, roliga och jobbiga saker under dessa dagar. Bussresan dit och hem måste jag nog ändå utnämna till de jobbigaste dagarna i mitt liv, gårdagen när vi skulle hem var hemsk. Vår buss var försenad och alla mådde som en överkörd råtta ungefär. Min hals är helt död och jag ska ta igen lite sömn nu.

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Kan inte du lägga upp förslag på skidkläder till hyfsat pris men som ändå är snygga?
Guest
,
Hej, åh det låter jätte kul! Jag har bara lite frågor som du kanske skulle kunna vara gullig att svara på ang. resan? Jag vet att bäckäng åker på den också bl.a. bor ni tillsammans med dem eller vad man ska säga, bor ni på samma hotell och blir det så att ni umgås mycket med varandra? Eller är det helt olika. Så det kan bli lite hippsomhapp? Kram på dig :)
filippall
filippall,
Nej vi åker med två helt olika resebolag dit, vi åkte med nortlander dom som anordnad summitweek = aktiviteter osv i backen samt olika dj på klubbarna. Bäckäng åkte med rollingsnow tror jag. Eftersom det är så många från alla skolor bor alla på olika hotell, göteborgarna bodde också på andra hotell men man kan ju ses hos varandra. Dock är det väldigt strängt med att man ska va lugn inne på hotellen så man träffade alla ute, jag träffade inte många bäckängiter men smsar man och bestämmer att man ska ses så är det lätt, ingen stor by så man hittar varandra enkelt! :) kram
nouw.com/filippall
Guest
,
Åker alltid bäckäng och teknis ihop eller var det bara detta året, och ungefär hur mycket pengar lägger man ut på hela resan allt som allt? :)
filippall
filippall,
asså grejen är att bäckäng och teknis åker inte ihop, man bokar helt olika men iår åkte skolorna till samma ställe bara! Det väljer reseledarna ut på skolan vart man skall åka tror jag, jag la ut ca 10 000kr, resan gick på mellan 6-7000kr och sen hade jag 3000kr i fickpengar :)
nouw.com/filippall
ebbahallon
ebbahallon,
Jätte fin blogg! kram :)
nouw.com/ebbahallon
Guest
,
Hej! Ska åka dit med skolan imorgon, men måste bara fråga, behövde ni lägga när ni gick ut osv? Kommer nämligen inte hinna fylla 18 innan dess, skulle va bra att höra från någon som nyss varit där :)
filippall
filippall,
Men åhhh vad jag blir avis nu, du kommer ha din livs bästa vecka helt seriöst! Ta vara på tiden, gå ut varje kväll. Malasyia är bäst dansställe, man kan röra sig, sjukt stort men mycket killar som försöker ta på en haha men det är bara att dansa iväg. Panda han jag aldrig besöka länge men sägs vara bra, nedervåningen på saloon samt summit är besöksvärda med väääldigt trångt! Jag och mina vänner var ej 18, vissa kvällar behövde vi visa leg men jag lånade en kompis, på afterskiin är dom hårda efter 14/15 på vissa, jag behövde inte visa där men värt att ha eller få någons "over 18" band om ni åker med nortlander. Men det är bra att ha leg på panda bland annat, även summit tror jag tog leg! Ha en trevlig resa, kram
nouw.com/filippall
Guest
,
Åh va taggad jag blev nu! :) tack så mycket för svaret! Men gick det bra att bara låna en kompis då leg då? eller va ni lika då osv? :)
filippall
filippall,
ja precis det gjorde det! Tyckte inte alls att dom kollade noga mer än siffrorna :)
nouw.com/filippall
Guest,
Gud vad roligt! Måste åka nästa år!!
sixteen.se
miss_jardby
,
Hej! Ska dit om någon vecka och har bara en snabb fråga. Jag undrar om det var många som hade på sig klänningar, klackar osv? :)
filippall
filippall,
Hej! Nej inga klackar på några typ, sååå halt verkligen och kallt! Men klänning kan man ha :D
nouw.com/filippall
Erik karlsson,
hej! funkar det om man har en kompis bank leg, alltså ett leg från handelsbanken i detta fall
filippall.se/en-vecka-i-val-thorens-1247789

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw