Examensfirande 10 juni

Den här bilden beskriver hur de såg ut efter att alla fått sina bilder skickade till sig med "porträtt"funktionen haha!

Sååå mycket kärlek och tacksamhet för den här kvällen. WOW så roligt vi hade, så många fina vänner omkring sig för att fira vår fantastiska Johan. Vi möttes upp i stan och åkte en gemensam buss ut som hade abonnerats. Alla fick varsin liten "goodiebag" med färdkost, förfriskningar och chips! Så rolig grej faktiskt eftersom vi åkte i ca 30 min. När vi väl kom fram bjöds det på bubbel och vi började med att gå en tipspromenad, för att få veta vem som egentligen känner Johan bäst haha. Därefter blev det middag i ladan, så gott och fint fixat.

Senare inpå kvällen blev det pavlova till efterätt (drömgott) och kaffe Karlsson, efter att vi även fotat X antal bilder. Alla blev så faschinerade av min 7+ kamera haha så fick agera fotograf för de flesta. Men bara kul för mig för fick ju massa fint bildmaterial hit till bloggen. När presentöppningen var klar så stod baren öppen och redo. Det blandades drinkar, blev massa shots, dans, allsång och korvgrillning tills klockan slog 02.00. Då kom bussen för att ta oss in till stan igen. Summa summarum -bästa kvällen på länge!

Tack världens bästa Johan (vet att du nog läser hihi) för allt, du är grym på alla sätt och vis! Stort grattis till examen!!<3

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw