fina citat

Dessa fina tavlor med klocka citat inuti ska få pryda väggen i mitt rum inom kort. Älskar sånna här texter, och jag älskar den guldiga texten mot beigea bakgrunden. Den vänstra har mami köpt och den högra fick jag i julklapp av Elin. Båda finns att köpa på lagerhaus. 

En bloppis kommer upp inom kort, har mycket kläder kvar från bloppisen vi hade i göteborg så slänger upp lite här på bloggen i helgen! 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hej du har inte visat din vinterjacka än, skulle du kunna visa den och skriva lite om den osv..? Så kul att du har börjat blogga igen!! Var du på jolinarean idag? Isåfall köpte di något?
Guest
,
har någon av dina vänner blogg? skulle du kunna länka dem?
Guest
,
Åh va fina! Kan inte du typ göra en room tour.😍
Guest,
älskar tavlorna! kolla gärna in min blogg http://elinberggren.forme.se
elinberggren.forme.se
Guest
,
Hej! Har föjlt din blogg sen långt tid tillbaka, och jag undrar hur mycket pengar du hade med dig till Orlando till shoppingen? Och hur du sparade ihop det? Förstår om du kanske inte vill svara, men tacksam för svar :)
filippall
filippall,
Hej, jag hade med mig pengar till enbart shopping extra snacks/mellanmål. Jag minns inte exakt men tror jag hade 8000kr, jag sparade lite från min månadspeng varje månad sen fick jag resten av min pappa, eller lånade lite som jag ska betala tillbaka. Men eftersom jag åkte med mitt lag så fick vi all frukost, lunch, kvällsmat betald så vi betalade inte för mat! Åkte vi och shoppade så fick vi pengar till mat typ :)
nouw.com/filippall
Guest
,
Gud vad jag inte slutade småäta förut, speciellt på kvällarna innan jag skulle lägga mig! Men 2013 tog jag tag i det och nu händer det nästan aldrig. Förutom på helger så kör jag isåfall på lite yogurt, en frukt, lite nötter, torkad frukt t.ex. Ett annat tips är att fixa ihop en kopp te! Det brukar ta bort sötsuget som oftast dyker upp när man är lite uttråkad och bara har lust att sitta och knapra på något. Borsta tänderna eller ta en minttablett tar också bort suget direkt! Sen att äta regelbundet under hela dagen påverkar också det. En stor frukost är en perfekt start och det hjälper faktiskt! Se till att även vara mätt, om man bara äter en liten smörgås t middag är det klart man blir sugen på annat under kvällen! :) Den här kommentaren är angående ett gammalt inlägg om sötsug haha! Om du fortfarande är intresserad av tips

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw