Flyttar till Kreta

Från 2006/2007, de sista bilderna är med dels Vera Herngren (ni vet Felix från Solsidan, hans dotter). Vi träffades där tre år i rad utan att veta om att vi bokat samma datum. Såå skön tjej och hennes syskon likaså.

Från 2012 när mina bästa vänner följde med mig och familjen! Vilka roliga minnen vi har härifrån som vi än idag skrattar åt så magen viker sig.

​Från 2015, när jag tog en vecka med bästa Snyggen för att bara slappa och ta det lugnt innan jobbet och verkligheten kom ikapp en efter studenten.

Nu så! Det har blivit dags för mig att lämna Borås för ett tag. Inte allt för långt bort, flyttar nämligen till Kreta på torsdag. Allt blev väldigt spontant och gick väldigt fort. Hade lite panik över sommarjobb och valde att söka detta förra måndagen, var på intervju på onsdagen, fick jobbet på torsdagen och åker då (en vecka efter) nu på torsdag kväll.

Är lite nervös men ska bli så roligt. Värt att nämna kanske är att det är till Almirida Bay på Kreta. Ett ställe som jag varit på sen jag var liten då min morbror jobbat för Langley tidigare. Så känns nästan som mitt "andra hem" när det gäller resmål. Älskar stället, det är så litet och mysigt. Hittar överallt där och känner till byn. Var där senast förra året med min kompis Amanda. Bilderna ovan är från 2006 och framåt från olika vistelser där, dålig kvalité men allt jag hittade på Facebook.. Vet inte vart jag har alla bilder.

Vad ska jag jobba med där då kanske ni undrar? Ska jobba i barnklubben som barnklubbsledare, så kul!! Har ju varit med i barnklubben som liten så det är också roligt. De behövde någon för tjänsten direkt, och det är anledningen till att jag åker så nära inpå. Ville åkt efter 11 juni då min bror tar studenten.. Men men, man kan inte göra allt. Missar både det, balen, hade även köpt biljetter till Peace & Love och WOW i sommar. Tror även jag blir borta över Justin Biebers konsert som jag har biljett till med alla tjejkompisar. Så allt sånt kul som jag planerat kommer inte bli av tyvärr. Men det är ju bara en sommar av mitt liv, det kommer nya konserter och festivaler. Sen missar jag även Cheer RM/SM i helgen.. har ju tränat ett lag som ska tävla och det är så tråkigt att jag missar. Har taggat att få se mina duktiga tjejer stå på mattan och glänsa, men jag håller tummarna nerifrån Kreta! Jag blir borta till 30/9 om allt går som planerat. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så gott det går, lär bli mycket jobb eftersom jag ska jobba 40h i veckan. Kommer sakna alla nära och kära här hemma som bara den, men som tur är har både pappa och mamma bokat resor ner redan nu, så de kommer o besöker mig. Förhoppningsvis kommer några av vännerna också!

Så på torsdag 17.20 lämnar jag Sverige och åker mot varmare breddgrader för att spendera sommaren på Kreta!

Xx Filippa

  • Nära Centrum, Borås

Gillar

Kommentarer

Malinonsbjers
Malinonsbjers,
Hej! Jag driver en blogg om mode och min vardag! Skulle vara super kul om du kunde kika in, ha en bra dag! Härliga bilder! 🌸🌞💕 kram
nouw.com/malinonsbjers
Olivia
,
Hej! Skulle inte du kunna skriva mer utförligt om hur du fick jobbet, hur du sökte in, vilket hotell/resebolag som är din "arbetsgivare" och hur det fungerar! Är så sugen på att jobba som reseledare eller liknande efter studenten, skulle du kunna hjälpa mig att få en bättre inblick? Och över hur du tycker att det är nu efter att det gått ett tag, lön, ledighet, boende osv! Kram 😊

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw