frågestund

Tänkte köra en snabb liten frågestund här på bloggen, det är lite frågor som trillar in just nu så ös på! Svarar imorgon kväll. Sen har jag en FRÅGA TILL ER, hur gör jag mina kommentarer här på nattstad "privata"? Att jag måste godkänna dem innan de är synliga? Tycker det är så mycket lättare att se kommentarerna då om man kan godkänna först..

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
bästa inköpet i höst? (kläder)
Guest
,
vad använder du för parfym?
Guest
,
Kan du ge några julklappstips? Vad vill du göra efter gymnasiet?
Guest
,
Jag ska till London snart och jag undrar om du har några shopping tips? Nu vet jag dock inte om du hat varit där, men om du har varit där så jade det varit as schysst om du ville skriva lite ställen som man kan göra!
Guest
,
Hur kommer det sig att du jobbar på Bryggan? Dina föräldrar är skillnad är du mer eller mindre hos mamma/pappa?
Guest
,
Dina allra bästa vänner? Killkompisar/tjejkompisar. Har du pojkvän? Om inte, skulle du vilja ha? Hur mycket tränar du & skulle du vilja träna mer än vad du gör?
Eeemmaaa92
Eeemmaaa92,
för att godkänna kommentarena innan dem syns: när du skrivit ett inlägg så finns det en spalt eller vad man ska kalla det som det står övriga inställningar, tryck på den och välj kommentarer måste godkännas och sen bocka i använd alltid denna inställning!
nouw.com/eeemmaaa92
Guest
,
Din kropp är så himla fin! Hur mycket och länge tränar du? Vad tränarna du? Hur ser dina matvanor ut?:) tacksam för svar:D
Guest
,
jag funderar på att köpa uggs,vad tycker du är finast,mini eller korta?
Guest
,
Jag fyller år snart och jag vet inte vad jag ska önska mig, tips?

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw