Fresh Me UF

Färdiga produkter, åh vad detta känns skönt! Har tyckt hösten varit lite jobbig och stressig för att vi inte kommit någon vart med våra produkter. Men nu äntligen har vi en säljfärdig flaska med munspray, och jag hoppas att många vill köpa en?? 


PRODUKTINFO: En flaska med 20ml munspray i mentol smak, en stark smak som får din dåliga andedräkt att försvinna med ett sprut. En fräsch och uppfriskande smak, bra att ha efter maten, du glömt borsta tänderna eller om du helt enkelt vill få en fräschare andedräkt innan ett möte eller träff med pojk/flickvännen.  Ett alternativ till tuggummi.
PRIS: 39kr/st 
HUR LÄNGE RÄCKER EN FLASKA?: Beroende på hur mycket man använder den så varierar det, men den kan hålla från 1-3 månader 
KÖPTILLFÄLLE?: Första säljtillfället då ni kan köpa flaskan är nu på tisdag på Sven Eriksonsgymnasiet öppet hus ( i sal 131). Andra säljtillfället är 1 februari på den lokala mässan i Knalleland. Tredje säljtillfället är på den  regionala mässan 2-3 mars på Åhaga. 

Bor du inte i Borås men vill köpa en flaska/kan du inte komma och köpa på något utav säljtillfällena? Beställ din munspray genom att maila hur många flaskor du vill köpa till freshmeuf@gmail.com 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Riktigt nice!
Guest
,
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariusgb/en/stradivariussales/298069/3245001/Feather%2Bdetail%2Bskirt en fin fjäderkjol om du fortfarande är intresserad!
Guest
,
kan inte du tipsa om nåra fina vår/sommar jackor som inte är fööör dyra? högst 3000 typ :)
Guest
,
Jag tycker den där sprayen värkar väldigt bra! Jag bor dock längre bort och kommer inte kunna gå till de ställen du skrev. Men kommer ni fortsätta med den här produkten? Har ni tänkt sälja den i vanliga butiker, sånna som finns överallt? Jättefin blogg, hoppas du kan komma in i den igen och tycka det är roligare, kram!
filippall
filippall,
Hej, åh vad rolig att du tycker det! maila oss på freshmeuf@gmail.com så kan vi lösa så du kan köpa dig en egen spray! Kram
nouw.com/filippall
vilmaochelin
vilmaochelin,
Åh så fin blogg!
nouw.com/vilmaochelin

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw