friendship never ends

Hej allihopa och förlåt för uppdateringen... igen.. kanske inte borde be om ursäkt egentligen. Jag har ju bloggen mest för mig själv för att kika tillbaka men vill ju även få er att stanna och bli fler så ska göra mitt bästa för uppdateringen. FÖR nu är jag sååå nära med mitt körkort. Har haft full rulle med det och om allt går väl så... inom någon vecka!

Men vi kör en snabbspolning till i fredags då det var student här i Borås. Jag spenderade kvällen hemma hos Johan med vännerna. Och jag är så glad över att hälften av tjejgänget var samlat igen. På midsommar är ALLA hemma, alltså det har nog inte hänt sen vår student för 2 år sen, kan inte bli lyckligare. Det är som man säger, även om man är på andra sidan jorden och ifrån varann så länge så är allt sig likt när vi väl ses igen -åh vad jag älskar er<3

Vi körde en drinktävling 2.0 som senast. Fotade alla drinkar men de här var väl dem som blev finast, och godast haha. Den drink som mitt lag blandade blev tyvärr katastrof... så den får ni ingen bild på! Några ramlade vidare in på XoY senare på kvällen men jag åkte hem. Har faktiskt jobbat hela helgen så kände för att komma hem i tid och sova. Hoppas er helg har varit fin!!


Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hsjw
hsjw,
Drinken ser ju underbar ut, vad är det i den??? 😃
nouw.com/hsjw
filippall
filippall,
Ja visst gör den! Minns inte vad de hade i exat men det är som en mojito fast med basilika istället! 😊
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw