hallihallå

Hej världen och bloggen!! Ni får vara arga och sura på mig. Bloggen går utför, och det suger, yes it does! Jag har verkligen tappat det här med bloggen men jag ska försöka ta tag i det, som jag sagt 12315 anda gånger också nu. MEEEN jag behöver köpa en ny kamera och därför vill jag sälja min nuvarande. Är ni intresserade av en ny systemkamera så hör av er till mig så får ni mer info om den jag har. Så vad har jag gjort dessa dagar jag varit borta? ska försöka fatta mig kort,
Jag har jobbat, njutit av det härliga vädret vi hade förra veckan och levt livet under kortegen. Fy bövelen vad roligt vi haft det. Vi har festat, skrattat, hoppat, dansat, sprungit, skrikit, kastat ketchup, sjungit in våren, bytt ut de vinröda höstmössorna mot de vita vårmössorna, sovit i KK-tornet och gått hem vid 6 på morgonen till soluppgången, hängt på pissebergen och sjungit runt elden, ätit för mycket kebab och levt som en trogen teknist helt enkelt. Vi hade sån tur med vädret, det höll i sig nästan fram till sista dagen innan regnet tog över Borås igen. Men vi är ju vana som tur är. 
Så fort vädret är bättre ska jag f*n ta tag i bloggen nu, alla runt omkring mig tjatar så och jag ska försöka komma igång med daglig uppdatering, ni får försöka peppa mig och kommentera gärna vad det är ni vill se mer utav så ska jag försöka uppfylla era krav! 
PUUSSS!!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw