Hot dogs & drinks!

Drink No.1
Mitt lag blandade ihop denna goda kokos- och ananascoladan. Huur fin?? Den innehöll ananaspuré, kokoslager, limejuice, ljus Rom (ej smaksatt), Pina Colada och grädde!

Första drinken ut för vår drink-kväll idag. Vi var i fyra lag där alla fick blanda varsin valfri drink. Jag ska inte ljuga och säga att jag bidrog så mycket med våran. Kom så sent så skötte lite av dekorationen haha. Men oj vad god den var!! Så testa denna hemma om ni är kokos-älskare.

 Drink No.2
En riktig god och fin sommardrink. Mango och jordgubbar (både frysta och färska). Mixad frukt som skakats ihop med is och Bacardi -enkelt & gott!

Korvgrillning mellan drinkarna. Så gott med grillade korvar (älskar de haha), så de hade bunkrat upp med flera olika sorter samt bostongurka, räksallad, västkustsallad och lök att toppa på det. Den kombon satt fint för smaklökarna.

Drink No.3

Vidare till tredje drinken. Älskar ju lite sura och syrliga drinkar. Den här !!! Mums så god. Den innehöll Famous Grouse Snow, Contreau, sockerlag, citronjuice, Sprite och äggvita.

Drink No.4

Och till den sista vinnande drinken! En "Mojito-variant". Den här var en favorit hos de flesta. Med vindruvor, basilika, vodka, socker och is -så svalkande och god till sommaren!

___________________________________________________________

Så mysig fredagskväll. Det här är verkligen ett roligt litet koncept att köra på en tjejkväll eller med vännerna. Gå ihop i lag om ni är många och blanda ihop något gott som ni själva gillar. Det går ju alltid att dekorera och göra fint på drinkar med frukt, blommor, på glasen osv. Tyckte alla gjorde så fina drinkar ikväll, och goda var dem. NU ska jag pussa på pojkvännen min som är hemma efter en vecka ifrån varann<3

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

johannabilling
johannabilling,
Låter super mysigt!!
nouw.com/johannabilling

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw