Hudrutiner med Rapsodine

Hej alla glada och äntligen fredag!! Är ledig idag, vilket är såå skönt. Har jobbat på som bara den det senaste, så lite ledighet blir skönt nu. Men ska faktiskt jobba redan på söndag igen, allt för lite extrapengar just nu. Men hur som så tänkte jag dela med mig lite av min dag- och kvällsrutin när det gäller min hudvård.

Har precis fått hem dessa grymma produkter från Rapsodine.se. De är ett företag som tar fram Svensk ekologisk hudvård och hårvård. Produkterna är gjorda med svensk ekologisk rapsolja för att återfukta och mjukgöra din hud. Jag som är väldigt torr och har en lite "knottrig" hud älskar ju dessa produkter. Behöver verkligen något som gör min hud len och mjuk, vilket dessa gör. Dessutom är krämerna rätt dryga vilket gör att man inte behöver en stor mängd.

Så vad jag har till ansiktet och hur min rutin ser ut.

1. Ansiktsrengöring från Rapsodie (alt. Cetaphil). Rengör och tar bort allt smink, VARJE kväll. På morgonen brukar jag oftast bara skölja med vatten och ibland tar jag rengöring.
2. Ansiktsvatten från PostQuam att ta efter rengöringen.
3. Nattkräm / Dagkräm från Rapsodie.
4. 3-4 droppar olja från Nuxe (tips tips tips). Jag är så otroligt torr i ansiktet, så blandar ut nattkrämen med några droppar olja innan jag lägger mig -det gör susen för torr hy!

Till kroppen:
1. Fuktighetskräm som jag smörjer med efter varje dusch. Brukar även ta ett lager med kokosolja att smörja med för extra mjukhet.
2. Fotkrämen använder jag ibland efter att jag filat hälarna, även dem är såå torra.. brukar även sätta på mig ett par strumpor direkt när jag smörjt för att hålla krämen inne och låta den verka.

Ni hittar alla produkterna från Rapsodine HÄR och även vart ni hittar närmaste återförsäljare, finns på nästan alla Apotek eller hudvårdsbutiker.

Xx Filippa

  • Vardag
  • Nära Borås

Gillar

Kommentarer

johannabilling
johannabilling,
Jag har också ansiktsvatten från PostQuam
nouw.com/johannabilling

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw