inför lördagen

Jag har suttit och prismärkt alla kläder till lördagen. Jag har fyllt alla kassar jag hade, har ca 6-7 kassar med kläder, även en med endast jeans och en annan med skor. Vi kommer ha galet mycket kläder och accessoarer på lördag under bloppisen. Jag tänkte dra lite kort info så ni vet vad som gäller.
TID: 12.00 - 17.00 (jag kommer även lotta ut två VIP-biljetter, då får ni komma 11-12)
PLATS: I Göteborg, om du bor i Borås tar du smidigast 100 bussen ner. Byter buss inne i stan till 17 eller spårvagn 1 samt 3. Du hoppar av vid Redbergsplatsen och där kommer du enkelt hitta till bloppisen och lokalen.
PRISER/BETALNING: Det mesta jag säljer kommer ligga runt 50kr, 100-150kr, 200-280kr, sen har jag finare blusar för 500kr. De dyrare plaggen är sådant som inte är använt mycket eller märkeskläder. Endast KONTANT betalning så se till att ha med det.
STORLEKAR: Det är plagg för både yngre tjejer i 12års-åldern och sedan mycket XS/S/M. Det kommer finnas möjligheten att prova plaggen i provrum/bakom vikdörrar så säg bara till om ni vill prova något.


Jag kommer sälja det som ligger uppe på min bloppis-sida också för er som undrade det. Jag hoppas att ni tar er ner, ni kommer alla hitta något fint för vi är 4 tjejer som samlat ihop sjukt mycket kläder nu. Tveka inte på att komma fram under lördagen och prata, ta ett kort om ni vill, det här är en bloppis och mingeldag för er läsare med oss bloggare.
SES PÅ LÖRDAG!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
åå, just den dagen jag har konståkningstävling på Tjörn... så himla synd hoppas verkligen ni kommer ha detta igen så surt att jag missar detta skulle ju vara så roligt!!:´(

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw