julklappar

Idag tog jag tag i nästan alla julklappar som skulle inhandlas, åkte en sväng till knalleland med Elin och Johanna. Handlade de sista till släkt, några vänner och familjen. På fredag blir det julbak och julklappsspel med tjejerna, på lördag ska jag fira lilljul hemma hos farfar med pappas släkt och på söndag åker jag till Sälen. Veckan därefter firar jag med mammas släkt hos mormor. Ber om ursäkt för så dålig uppdatering igen men nu har jag bara en dag kvar i skolan och imorgon gör jag viktiga prov, bland annat mitt sista i en av kurserna som jag får slutbetyg i så jag måste verkligen lägga fokus på skolan nu in i det sista. Vi hörs till helgen, puss&kram! 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

PaulaRydin
PaulaRydin,
Åh gud va fin blogg!
nouw.com/paularydin
Guest
,
Hejsan, jag har en sjukt konstig fråga, men på din förra blogg på blogg.se la du ut en bild på en tröja med paljetter från H&M om jag inte minns fel. Är det en tröja du fortfarande använder flitigt eller något du kunnat tänka sälja? Är sjukt 'desperat' eftersom att jag kan inte hitta någon snygg tröja till nyårsafton och just den tröjan är den jag fastnat för men kan inte hitta någon liknande någon annanstans.. Grym blogg förresten!
filippall
filippall,
Hej! Åh jag har tänkt lägga upp den för att sälja den, maila mig på blogg.filippa@hotmail.com kram filippa!
nouw.com/filippall
Guest
,
Hej! Tänkte bara höra med dig om du fortfarande använder din svarta paljettklänning (den du hade förra julen från nelly) eller om du kanske har den till salu? Letar desperat efter just en sådan klänning, men lyckas inte få tag i någon tyvärr. Tacksam för svar :) kram
filippall
filippall,
Hej, jag sålde den på bloppisen i gbg! kram
nouw.com/filippall
Eeemmaaa92
Eeemmaaa92,
tråkigt att du typ aldrig bloggar.. Kikar in här flera gånger men du uppdaterar aldrig :(
nouw.com/eeemmaaa92
jennifermolin
jennifermolin,
det är så skönt när man handlat klart allt :)
nouw.com/jennifermolin

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw