julklappstips

christmas gifts

Nu kära vänner börjar det nära mig sig jul, kan knappt förstå det själv att det är julafton redan nästa lördag!? Så tänkte att jag slänger in lite julklappstips i veckan. Här för tjejen, att önska sig själv, eller till kompisen, mamma, eller flickvännen?

Jag har själv snöat in mig på Anni Lu's fina enkla armband. Sprang in på Jolina igår och är kär i armbandet med en palm, ni hittar det HÄR . De fina stjärnörhängena är också en favorit, de HÄR . Smycken är alltid uppskattat om ni frågar mig. Tycker det är så kul med enkla små fina armband och halsband. Just nu har jag bara i silver så Anni Lu's i guld hade varit fint att ha.

Andra bra grejer att önska sig är nytt smink eller sminkborstar, en ny parfym med favoritdoften? Gosiga halsdukar, en ny mössa eller ett bar varma handskar i kylan. Och är man sugen på att få lite förändring i rummet så finns det ju såå mycket fina kuddfodral, nu när jag står i returen på H&M så ser jag så fina kuddfodral hela tiden. Så kika in på H&M home om ni vill ha billiga fina kuddfodral. En annan liten billig grej, eller dyr, är en fin nyckelring till dina nycklar. Innan gick jag runt med ett fult nyckelband men nu har jag min guldiga fina ananas från H&M, finns ju så många fina med. Lisbeth Dahl har väldigt fina, ett tips om ni vill ha någon rolig liten figur!

Om jag hinner nu i veckan så slänger jag upp julklappstips för killen med, håll utkik.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw