just nu: landvetter

Godmorgon alla morgonpigga! Här sitter jag just nu, på joe & the juice på Landvetter och sörplar i mig min juice. Planet lyfter 7.15 så boarding om 45min. Jag känner mig rätt lugn nu, har fortfarande inte förstått att jag ska iväg på egen fot, jag är lite nervös inför flygbytet i Frankfurt då jag har så kort tid mellan landning och nästa flyg, har förberett mig på att behöva springa igenom flygplatsen då den är väldigt stor. Minns när vi flög till USA och jag nästan svimmade för att det var så jobbigt att gå från gate 1 till 50! Men jag ska nog klara det, vi hörs förhoppningsvis lite senare idag och då gör vi det  nerifrån Schweiz! BYE SWEDEN, ses om 5 veckor. 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

chff
,
Hej, gud vad kul att du ska åka dit. Jag har några snabba frågor för att jag är 97a och funderar på att åka dit nästa år. Hur kan du vara borta i 5 veckor om skolan börjar runt den 20e augusti? Hur fick du kontalt med familjen osv? Får du sova hos dem eller sover du typ i en lägenhet? Betalar du något till dem? (typ som mat o.s.v) Får du något i lön? (isånnafall hur mkt ungefär? du behöver inte säga exakt) Skulle vara jättesnällt om du svarade på dessa frågor. KRAM och ha det bra!!
filippall
filippall,
Hej Sara! Jag kommer missa 2 första veckorna av skolan och vet inte riktigt hur skolan ser på det.. men känner att detta var värt det så jag kommer ju börja skolan sen igen precis som vanligt bara att jag missar starten! Det är bekanta familjekompisar till min mamma, eller snarare en gammal barndomskompis som tog kontakt med min morbror och via honom fick jag detta! Jag sover hos dem i ett eget rum och har eget badrum. Nej dom betalar all mat och så för mig. Ja jag får lön, vet inte exakt men några tusen! :) kram
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw