Kids Club

Mini-tennis & frukt till Movie Night

Påväg mot beachen med småtöserna

Pyssel & fix med Bella

Barnen får skriva sina namn på väggen i Kids Club house

Beach day & fångst av eremitkräftor

Langley Cruise

Hallå från värmen och till alla hemma i värmen. Ser på mystorys och bilder överallt att vädret är lika fint hemma som här, det får en att sakna svenska sommaren lite faktiskt. Men jag har det fint här! Tänkte berätta lite mer om vad jag gör / jobbar med i Kids Club på dagarna.

Två dagar i veckan kommer det nya gäster (nya barn till klubben) och då startar vi alltid med öppet hus, skattjakt för barnen och filmvisning på kvällen. Utöver det så händer det saker varje dag för barnen. Måndag / tisdag är väl dagarna då det är full rulle från morgon till kväll. Vi kör mini-tennis, lekar på lekplatsen, bad i poolen / simträning, creative hour då vi gör allt från att pyssla, måla teckningar, spelar fotboll -det barnen vill göra. För de större barnen har vi en olympiad en dag i veckan med massa uppdrag till dem och poänglista.

Tisdagar har vi även Backwardsdinner (Baklängesmiddag) då startar vi med glass och därefter varm mat och frukt till förrätt. Tröjorna har vi bakfram, skriver våra namn åt fel håll på armarna, vi går baklänges och pratar tvärtom, det gillar barnen och är en uppskattad middag!

Onsdagar är det Langley Cruise, en av mina favvodagar för då får man åka båt hela dagen, bada från båten ute på havet och hänga på en fin strand i 2h. Massa piratlekar och bus på båten för barnen som jag är med på. Torsdagar har vi Beach day och hänger på stranden först, två olika pass beroende på barnens åldrar och sen avslutar vi med fun in the pool tillsammans. 

Så det är full rulle hela veckan, jobb varje dag men det är kul. Man får träffa så mycket olika barn i blandade åldrar och de är så härliga. Så nu vet ni lite mer om vad jag gör på dagarna, har ni frågor så kommentera!

Ha de fint! x


Xx Filippa

  • Nära Vamos , Grekland

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw