Kidsclub livet

En bild säger mer än tusen ord, klyschigt men väl sammanfattat. Vill ändå skriva av mig lite, för att själv kunna titta tillbaka på allt jag gjort under mina fyra månader här på Kreta.

Under fyra månader har jag lärt mig mycket. Har framförallt träffat så mycket olika barn och även föräldrar. Sett hur olika barn är, men också föräldrarna som sagt. Har haft så roligt med dem, men även varit galet irriterad vissa stunder. Har fått så mycket fina kommentarer av föräldrar hur nöjda det är men också missnöjda arga föräldrar, dock betydligt mycket färre som varit missnöjda än nöjda.

Har lite kort räknat ut att jag träffat över ca 350 barn(!!) och dessutom lärt mig ca 25 nya namn varje vecka. Det är inte lika lätt som man tror. Har gått mer än 30 skattjakter, sett lite för mycket Disney och kan nu de flesta replikerna i flertal filmer efter att ha kollat samma film om och om igen, lärt mig att göra grymma ansiktsmålningar och ätit glasen till förrätt X antal gånger (baklängesmiddagen). Men bäst av allt är att få avsluta mina månader här med världens goaste gäng. Så tråkigt att lämna alla fina ungar som är här nu, de är så härliga. Men tack Kreta, Almirida Bay, Langley Travel och alla fina gäster för mina fyra månader på min favoritö.

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

sirilinden
sirilinden,
Fint skrivet 🌟😍
nouw.com/sirilinden

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw