läsvärt!! -smal i din grav

Vill dela med mig av en cynisk krönika skriven utav min bästa vän Amanda. Hon är såå duktig och denna krönika gjorde så att både jag och flera utav mina vänner fick oss en tankeställare. Det är så mycket hets kring att vara smal, äta lite, träna för mycket, och allt på grund av samhällets skönhetsideal. Alla vill bli pinnsmala och äta mindre. Det är inte hälsosamt för någon. Så till alla er där ute, främst tjejer i min ålder som har mycket komplex, snälla ta 2-3 minuter av ditt liv till att läsa detta.

NI KAN LÄSA KRÖNIKAN ONLINE HÄR
Kommentera gärna vad ni tycker om den sen, alltid kul att veta hur alla tänker kring detta ämne.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

eminabosno
,
Kan nog ha varit bland det bästa jag läst, helt seriöst. Applåder till din vän som förklarade och skrev det så bra!
cecilia.szabo
,
Så himla sjukt bra skrivet, allt hon säger är så sant!
idizz
,
jättebra!! Allt stämde ju verkligen med. Please!! Allt så sant!!
moa.fager
,
herregud! det där öppnade verkligen upp mina ögon, jag är själv 13 år och ser mig själv som en flodhäst, dem senaste dagarna har jag inte ens velat gå i för tajta tröjor, jag tränar minst 4-5 dagar i veckan, hälsa din vän att den här texten har verkligen förändrat min vardag, imorgon ska jag kila till ica för att köpa en påse godis, för nu skiter jag i det här, tack så sjukt mycket Amanda, all kärlek till dig <3
sara.emalie
,
Så sant!
AidaL
AidaL,
Alltså wow! Jag är väldigt kritisk som person och granskar noga artiklar för att hitta fel. Men den här var helt perfekt, SÅ bra skrivet verkligen!!
nouw.com/aidal
a.lbina
,
WOW vad bra skrivet! <3<3<3 Så grymt duktig är hon!

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw