leostyle

leopardkofta från h&m / t-shirt från American Vintage / jeans från Crocker / skor Nike Air Max / kappa från sheinside / halsduk från h&m
Hemma efter 5h kvällsjobb på bryggan. Har fixat lite med alla kläder nu igen inför helgen, borde sova och inte ligga här i sängen för att blogga. Men tänkte att jag ändå kan passa på nu att slänga upp dagens outfit. Imorgon väntar en längre skoldag, göra några ärenden i stan och sedan jobb igen. Glöm inte att vara med i utlottningen av två VIP-biljetter till bloppisen. Natti natti!

Xx Filippa

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hur kommer det sig att ni har bloppisen i samarbete med nattstad? Du är ju den enda av er fyra som bloggar på nattstad...:):) fick ni iden av Jennifer och deras bloppis?:))
filippall
filippall,
Hej, dom frågade mig om vi ville ha litet samarbete med dom genom bloppisen, alltså har inte vi kontaktat dem! Och det är även Emmy som bloggar på nattstad. Vet att vissa säkerligen tror det, visst att vi har en bloppis som de andra tjejerna men det betyder inte att vi härmar dem? Om jag är dom så skulle jag vara glad och se det som att fler blir inspirerade av dem, om de nu tar illa upp att vi har en bloppis, men förutom att nattstad sponsrar lite så har vi gjort väldigt mycket på egen hand och egna kostnader! :) hoppas du kommer till helgen!
nouw.com/filippall
Guest
,
Vad är det för material på koftan?
filippall
filippall,
vanlig bomull tror jag!
nouw.com/filippall
nono.96
,
hej undrar vad det är för modell på dina crooker jeans & samt färg ? :)

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw