Lip balms - Belweder

Nya favoriter från BELWEDER. Fick hem dessa läppbalsam på posten. Efter att ha provat allihopa lite smått så är jag såld, såå bra! Dessutom luktar de så gott.

Varje färg har lite olika "egenskaper" så berodde på vad ens läppar behöver kan man välja vilket som passar bäst. Så tänkte att jag sammanfattar varje lip balms fördelar här nedan. Alla appliceras på läpparna innan man går utomhus för bästa effekt, men även så fort läpparna känns torra och spruckna. 

Rosa - Mjukgör läpparna, skyddar mot solljus med SPF 10
Orange - Tar bort torrhet, återfuktar och mjukgör läpparna. Innehåller vitamin C, E, F och betakaroten.
Mintablå/grön - Tar bort känslan av täthet eller spänning som orsakas av torra läppar. Har en anti-inflammations effekt. Innehålet vitamin E och Aloe Vera. 
Räd (har inte med den på bild) - Innehåller svarta vinbär- och bomullsolja. Mjukgör med hjälp av sheasmör, olivolja och bivax. 
Vit - Återfuktar, mjukgör och skyddar läpparna som har en lätt "sårbar" hud. Näringsrikt läppbalsam som är rikt på propolis. 

Ni hittar dem här om ni blir sugna på att klicka hem något utav den, perfekt nu inför kallare årstider då läpparna har en tendens att bli så torra.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw