Mekong Delta

02:40 Larmet ringde i Nha Trang och jag hade endast fått 2-3h sömn.
03:00 I taxin påväg mot flygplatsen -dödströtta var
bara förnamnet.
04:30 Boarding och vi somnade direkt på planet.
06:00 Vi landar i Ho Chi Minh och bokar en Uber dirket!
07:00 Framme på samma hotell som vi bodde på i början av veckan. Efter att trötthet tagit över bestämmer vi oss för att betala för ett rum så vi kan vila senare (planen var att bara lämna väskorna i lobbyn).
07:45 Bussen avgår mot Mekong Delta och vi sover nästan hela vägen dit (2,5h).

Såå ja ungefär såhär såg morgonen ut men wow vilken fantastisk dag. Solen har skinit och vi har fått åka små båtar förbi Unicorn Island, smakat på egengjort te och kokos-godis. Spanat in krokodiler och ätit god mat! OCH jag har även gråtit av rädsla haha, min största fobi är ormar (klarar knappt av att läsa ordet), och rätt som det är ser jag en stor bur med en i. Blev så rädd och stod och grät bakom hela gruppen haha. Fy asså... hundvalparna som jag såg senare var mycket sötare.

Vi var helt slut när vi kom hem vid 17-tiden och har slappat på hotellrummet med Wahlgrens värld<3 Nu ska vi till marknaden för att få i oss lite mat sen vila en stund då vi flyger 01:00 inatt igen.

_______________________________________________________________

För er som undrar så bokade vi denna utflykt via hotellet och tror det kostade MAX 100kr/var(!!!). Då ingick transfer, guide, vatten och lunch. Så billigt och så värt! //Hattarna köpte vi på plats för 1$ var haha!

Xx Filippa

Gillar

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw