nyårsafton

Hade en sån fin nyårsafton hemma hos mig. Åt en såå god trerättersmiddag som min kära vän Amanda stod för, såå duktig när det kommer till matlagning. Efter middagen kom resten av mina tjejkompisar och ytterligare några killar. Blev mycket dans och vi skålade in året till alla raketer. Hade dock fullt upp med min selfiestick (älskar den!!) så missade typ alla raketer haha.. vet inte vart champagnen tog vägen heller. Men kul hade vi! Tack för detta mina fina vänner. Hittade en liten rolig lista på Marlas blogg som jag lånar för att summera året ytterligare lite.

Vart reste du under 2014?
Frankrike (Val Thorens) sen reste jag endast runt i Sverige.. Stockholm, Smögen, Båstad, Varberg, Fjällbacka. Ja västkusten ungefär.

Har du blivit bättre på något?
Bättre på att spara pengar...

Vad var extra bra?
Att jag tagit vara på tiden så bra, har verkligen tagit vara på varenda stund och njutit till fullo. Hittat på saker hela tiden, känns inte som jag haft en enda lugn/ledig helg.

Lärde du känna några nya människor?
Sååå många nya människor jag träffat detta året, eller rättare sagt som jag kommit nära och blivit bra vän med. Så många bra människor!

Bästa valet du gjorde?
Oj, känns inte som jag haft några stora val att ta. Att jag åkt med på alla roliga små tripper med tjejerna i somras. Och valet att åka på TOT!? om det räknas som ett "val"

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Tycker det mesta varit så bra iår så vet inte vad jag kan göra annorlunda.. ta körkort när jag fyller 19 istället för 18 då. OCH träna mer! 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Detta året har nog varit det bästa någonsin, men 2015 kommer kanske toppa det. Jag menar TOT, Shanghai, bal, student(!!!!) men sen de där månaderna efter studenten.. om jag lyckas med jobb och allt vad jag vill då så kommer nog 2015 bli ett toppenår.

Vad kommer du sakna från 2014?
Sommaren, den var sååå bra och såå varm iår ju! Kommer sakna alla föreningsfester, allt som har med teknis och föreningar att göra främst under hösten. Åhhh!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw