outfit för veckan

Ja ungefär såhär gick jag klädd hela veckan i Stockholm. Vinterjackan på, airmaxen och hade endast med mig ett par jeans för att slippa massa packning. Det var så fruktansvärt kallt, blåsigt, regnigt, snöigt och ja u name it. Idag verkade det som att våren hittat tillbaka till Stockholm så lite otur att vi var där just när kylan kom. Har några få bilder som jag slänger upp strax. Annars då? funderar starkt på att klippa mig, vill ha lite mer frisyr och inte bara detta raka tråkiga hår. Tror jag ska klippa upp det lite framtill så det blir lite liv i kalufsen. Tränar på för att se lite förändring på kroppen, försöker äta bättre och hänger i plugget som vanligt. Lite lugnare just nu så passar på att ta vara på mina lediga helger, var hemma förra helgen och ska även vara det denna helgen. Så skööönt!

Xx Filippa

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

emmanikelinnea
emmanikelinnea,
Du är såå fin
nouw.com/emmanikelinnea
Guest
,
har du gått upp i vikt efter du slutade cheerleadingen? Tänkte eftersom du tränade så ofta och sen bara slutade liksom, kram
filippall
filippall,
Ja det har jag, dock är det nog dels för mina p-piller också för det är sen jag började äta dom jag märkt skillnad men tränar på för att försöka få min kropp så som jag vill ha den igen :)
nouw.com/filippall
Elin
,
Vart är jackan ifrån? Superfin!
filippall
filippall,

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw