Podcast-tips

För er som letar olika podcasts att lyssna på, here you go med mina favoriter. Följer dessa slaviskt på appen. Älskar att kunna lyssna på ett avsnitt av varje om dagen, MINST. Idag lyssnade jag ikapp allt jag missat under veckan. Började även lyssna på den nya med Calle Schulman och Gårdinger.

Har aldrig varit ett "fan" av Alex och Sigge eller Hanna och Amanda, men det beror nog på att jag inte följt dem sen start. Gillar när man hänger med från början. De har ju dessutom så många avsnitt att ta ikapp.. lyssnar då och då. Mina absoluta favoriter är Andrea och Mathilda, Parterapi med Margaux och Jacob och Daniel Redgeet (han är ju störtskön för övrigt). Alla poddarna är så härliga, precis som personerna i dem. Skrattar alltid lite högt för mig själv på jobbet när jag lyssnar på dem.

Har ni några favoriter eller tips? Lyssnar ju även på P3 dokumentärerna som uppdateras då och då med nytt!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sandrawall
sandrawall,
Har letat efter nya att lyssna på så tack för tipset! Min favorit just nu är i nöd och lust med Petra och Linn. Så ett tips till dig kanske om du redan lyssnat 😊
nouw.com/sandrawall
filippall
filippall,
Åh ja dem lyssnar jag på med! Så bra att du nämnde dem för de har "hoppat bort" från min lista.. de hade ju ett uppehåll i dec haha 😊 tack själv!
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw