Q's & A's

Vad tycker du om hollies-jackorna? Funderar på att köpa en men känns som hela borås har dem så blir lite tråkigt. Tips på hur jag ska göra? Jag själv har tröttnat på dem, tycker att alla har på sig jackan just nu och det är lite tråkigt. Jag hade valt att satsa på någon annan som inte alla andra har. Det är roligare att sticka ut, men det är min åsikt!

Vad lyssnar du på för slags musik? Jag vet inte vilken stil direkt men pop/modern? haha, alltså toplistorna på spotify och rixfm spelar ju det mesta som jag lyssnar på.

Vilket/vilka fotbollslag håller du på? Jag är inget stort fan som håller på något specifikt lag, däremot är det kul att titta. Även om Elfsborg har varit dåliga under året så får jag väl hålla på dem, de är ju ändå Boråslaget.

bästa inköpet i höst? (kläder) Jag tror faktiskt det är mina mörka jeans från crocker, perfekta nu i höst. Även min mörkgråa American Vintage t-shirt.

vad använder du för parfym? Använder inte parfym så mycket men sprayar jag något så är det vanilj eller cocos-dofter.

Kan du ge några julklappstips?
Fixar ett collage med julklapstips, har ju tipsat om Cloud Nine tänger!

Vad vill du göra efter gymnasiet? Denna fråga stressar mig, för jag har INGEN ANING. Är osäker på om jag vill ut o resa, om jag ska plugga vidare, om jag ska bo kvar här i Borås!? Vet inte alls vad jag vill, och det suger.

Jag ska till London snart och jag undrar om du har några shopping tips? Nu vet jag dock inte om du hat varit där, men om du har varit där så hade det varit as schysst om du ville skriva lite ställen som man kan göra! Jag har faktiskt gjort en Londonguide, var där förra hösten -Du hittar den här!!

Har du några planer för jullovet? Har varit borta under julen i 2 år nu, Åre.. men iår så blir det faktiskt Sälen. Med min pappa, bror och syster. Annars har jag inga planer mer än att jobba och sova haha.

Hur kommer det sig att du jobbar på Bryggan? Jag jobbade under hösten på Elfsborgsmatcherna och behövde mer extrajobb, chefen är densamma som har bryggan så jag frågade om han sökte några nya, så fick komma in och lära mig kassan, och nu jobbar jag extra.

Dina föräldrar är skilda, är du mer eller mindre hos mamma/pappa? Jag är mest hos mamma. Träffar pappa och så ibland, vissa helger men inte ofta.. vilket är väldigt tråkigt! Visst kan jag välja att bo varannan vecka men har inte tid eller ork för att packa ner hela garderoben osv. Så bor hos mamma då det är nära till skolan och stan.


Dina allra bästa vänner? Killkompisar/tjejkompisar. Mina bästa vänner, ni vet om vilka ni är. Det är mitt stora tjejgäng, dom är världens bästa. Däremot är alla medvetna om att jag Amanda B och Elin står varann liiite närmare och så, vi har ju hängt ihop rätt mycket vi 3. Killkompisar har jag lite olika, några som är närmare och vissa inte. Men lite kul att veta kanske är att jag står nära till många av min brors bästa killkompisar. Störtsköna!!

Har du pojkvän? Om inte, skulle du vilja ha? Nope, jag vet faktiskt inte. Vill inte leta och kriga för nån, dyker det upp någon som det börjar klicka med så gör de det. Visst hade det varit mysigt att ha någon, men det tycker nog alla.

Hur mycket tränar du & skulle du vilja träna mer än vad du gör? Jag tränar olika beroende på hur mycket läxor och annat i skolan jag har, försöker anpassa mig men tränar minst 1 gång i veckan, kan vara 1-4 gånger per vecka. Oftast pass, och om inte så blir det PW och styrka, har även börjat med att cykla 1 mil.

Singel eller i ett förhållande? Singel and ready to mingle, hiihooo.

Har du några syskon? Japp, en tvillingbror som heter Alexander och en lillasyster på 5 år som heter Lovisa.

Har du färgat håret någon gång? Tonade det när jag var liten, annars inte. Gillar inte att färga och göra massa sånt på mitt hår. Så jag har min naturliga hårfärg.

Din kropp är så himla fin! Hur mycket och länge tränar du? Vad tränarna du? Hur ser dina matvanor ut?:) tacksam för svar Åååhh tack vad glad jag blir!! Jag har ju tränat sen jag var liten, konståkning i 6 år och cheerleading i 7 år så min kropp har bara byggt lite mer muskler haha. Alltid varit liten och nätt. Däremot äter jag såå mycket nu?? och känner av att jag blivit lite större. Jag tränar just nu på onyx, går på pass eller tränar lite själv. Äter godis och onyttiga saker hela tiden, jag är seriös nu. Kan inte låta bli, sen i skolan trycker jag i mig 2 portioner oftast haha. Är inte den nyttiga tjejen. Men jag har bra ämnesomsättning och förbränning eller vad det heter? Därför kan jag äta väldigt onyttigt utan att bli "stor".

Jag funderar på att köpa uggs,vad tycker du är finast,mini eller korta? Jag vet inte hur mini ser ut, jag har korta och älskar dem. Tycker dom är den finaste modellen.

Xx Filippa

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Tjänar du pengar på bloggen nu? (Sponsorer, reklam osv..?
filippall
filippall,
Guest
,
Hej jag funderar på att köpa en american vintage t-shirt men vet inte om den är urringad i modellen? Vill inte att den ska vara urringad och vill att den ska sitta perfekt pågrund av priset!
filippall
filippall,
kan göra ett inlägg om detta, imorgon! :)
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw