Reunion!!

Juldagen igår och tjej-Reunion! Som vi alla väntat på att samlas allihopa, det här var första gången sen studenten då alla (nästan) var hemma från olika städer och länder. Den enda vi saknade var Alice som är i värmen under jul. Det kändes nästan konstigt först att se så många i soffan då vi bara varit 5-7 stycken hemma hela tiden. Men igår var vi samlade och som tradition under jul körde vi julklappsleken, några blev tomhänta men jag lyckades vinna ett torrschampo.

Vi dansade vidare på xoy redan vid 22-tiden. Juldagen brukar ju alltid bjuda på långa köer så vi var där i hyfsat god tid. Har varit förkyld och inte helt 100 under veckan så orkade inte stanna längre än till tolv, då begav vi oss hemåt och tog vägen förbi campino för varsin kebabrulle. Nu blir det att sova och ladda upp för 2016 sista jobbvecka.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

SannaSvanholm
SannaSvanholm,
Sofia K,
Hej!

Mitt namn är Sofia och jag driver SKphoto. Jag har fotograferat i 9 år men har nu valt att starta upp en verksamhet av min hobby. Jag letar efter par, familjer eller enskilda personer som vill ställa upp på en fotografering på valfri plats i Göteborg med omnejd. Då jag nyligen startat mitt företag erbjuder jag detta, och utvalda bilder, gratis för att utöka min portfolio.

Har en tillfällig hemsida där du kan kika på tidigare tagna bilder. Hör gärna av dig! 😊

http://sofia-berggren.wixsite.com/skphoto

Ha det fint!
sofia-berggren.wixsite.com/skphoto

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw