Se Mig UF

Se Mig UF är något jag vill tipsa er om. Jag själv drev ett UF (Ung Företagsverksamhet) i tvåan på gymnasiet och det var såå roligt. Vi sålde munskölj och det gick faktiskt bra med vår försäljning. Fick så mycket frågor i efterhand och än idag om tips / råd och vill gärna bidra och hjälpa till till alla andra unga där ute som driver UF idag.

Såå, mer om detta UF-företaget. Det drivs av ett gäng ungdomar på Sven Eriksonsgymnasiet och de har tagit fram en snygg, stilren och hållbar reflex-tassle av spillmaterial. En sån lysande idé (hehe). För reflexer är ju något som många är dåliga på att använda.. man tycker det är fula eller lyser upp för myclet på sin outfit osv. Men de är ju så viktigt att bära reflexer i mörkret. Jag som inte kör bil märker själv av bara av att sitta i bilen hur svårt det är att se om någon kommer gående i mörka kläder.

Så vill tipsa er alla om att köpa er en eller flera av dessa reflexer! Nästa mässa är på Åhaga 15-16 mars men om ni inte vill vänta tills dess så in och följ dem på instagram @semiguf / maila dem på semig.uf@hotmail.com

PRIS: 49kr/liten (8cm bilderna med clutchen) - 69kr/stor (12cm, se tre översta bilderna) och de finns i både guld och silver på nyckelringen.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw