semester

Nu äntligen går jag på en veckas semster! I lördags drog jag och vännerna en roadtrip till Fjällbacka och Hunnebo, väntar på bilder från Pao så ska jag visa er när jag är hemma igen. För idag drar jag ner till Varberg med två favvisar, stannar till onsdag och tar tåget på torsdag ner till BÅSTAD och tennisveckan! Åh vad vi längtat efter denna vecka, ska bli sjukt kul och skönt att komma iväg för ett tag. Vi hörs nästa vecka när jag är hemma igen, PUSSSS!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mattsson.josephine
,
Hej Filippa! Jag hittade din gamla blogg för några dagar sedan och blev lite intresserad av att veta mer om din USA resa som du gjorde då. Du köpte riktigt fina grejer men det finns några grejer som jag undrar över. Vad skulle du nu i efterhand rekommendera att köpa samt bästa köpcentrum/outlets osv? Finns det något köp som du nu i efterhand ångrar eller något som du ångrar att du inte köpte? Och om du har något shoppingtips som du vill dela med dig av. Tack på förhand!:)
finavinster
,
Kika in och se ifall just du har vunnit! http://finavinsterswe.weebly.com/
filippall
filippall,
Hej Jossan, vi var på florida mall, orlando premium outlet och något mer ställe som låg nära! Outletsen var grymma, inte som det låter med outlet som i Sverige med kläder över allt utan det är riktiga butiker som överallt, men till billigare pris och inte de nyaste av allt. Juicydressarna är det bästa! Mina uggs, nikekläder och VS underkläder skulle jag vilja säga! Jag köpte massa RL tröjor för det var billigt men onödiga köp för min del.. men rekomederar nike, converse, juicy, VS och sen alla andra randombutiker med vanliga kläder! :) kram
nouw.com/filippall

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw