skidkläder, fråga till er

I vinter sticker jag till Sälen under jul i nästan en hel vecka, de två senaste åren har jag varit uppe i Åre men vi kände att skidåkningen inte varit så jättebra där. Har alltid åkt skidor sen jag var liten, så det blir kul att komma iväg i vinter med min pappa, bror och syster som skall lära sig att stå på skidor ännu bättre. Sen v.7 sticker jag till franska alperna, Val Thoréns med min skola och även Bäckäng. Min fråga är till er om ni vet vart jag hittar snygga (hyffsat billiga) skidbrallor i svart eller vitt som är figursydda, lite som bootcut. Att dom är tighta runt benen och vida nertill. Kommentera eller länka om ni vet vart de finns, guld värt om jag hittar! Lite som dessa Janni Deler har här.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest,
Kul! Kom till mig o fixa naglar och hårförlängning! Under tiden kan du julshoppa från www.elaofsweden.com! Kram! Ela http://bygganaglar.se/
bygganaglar.se/
Guest
,
Jag har liknande som jag köpte på stadium förra året! Det finns säkert kvar :)
Guest
,
poivre blanc!!
Guest
,
Skulle du kunna fixa något collage eller tips på fina klänningar/kjolar som passar att ha på julafton? :) Super bra blogg!
Guest
,
Hej! Jag undar om du fortfarande använder din longchamp väska? Är det värt att köpa en eller känns det lite ute nu..? :)
filippall
filippall,
ja jag använder min rätt ofta! :D
nouw.com/filippall
Guest
,
Kan du tipsa om julklapp till pojkvän eller bror? kram
Guest
,
kan inte du visa din skidoutfit? eller ge några förslag? ska till Val thoens själv i fenuari och vet inte riktigt vad man ska "ha". KRAM
Guest
,
det finns på peak performance! Fin blogg:) lovisamyra.blogg.se
Guest
,
Hej, jag är nästan helt säker på att det finns ett par från 8844 på Intersport i Knalleland i den modellen :)
Guest
,
Kika på dom :) http://www.peakperformance.com/se/item/womens-supreme-flex-pants-g46879002/?t_type=src&t_type=cat

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw