Snaps från Universial

Direkt när vi kom in så filmade dem Mario Lopez som är en känd programledare, hade själv inte någon aning om det men vissa av tjejerna hade koll på honom.

Simpsons ride var en av favoriterna! Sen hälsade vi på Svampbob och Shrek.

Det här var så mäktigt under dagen. Vi åkte på studio tour. Då fick man se hur de byggt upp städer för vissa filmer. Bl.a hur de byggt upp New York, Desperate housewives, Paris och London. Sen fick vi uppleva hur det var i vissa filmer när vårt tåg åkte in i stora byggnader där det var simulatorer från King Kong och Fast & Furious. Var sååå coolt. Kändes som man var med i filmerna, de kom liksom vatten, lukter och höga ljud samtidigt som allt rörde sig. Riktigt häftig upplevelse. Sen såg vi även bilarna som varit med i Fast & Furious 2 och 7, Jurassic Park med flera. Vi åkte även förbi där de filmat flygplan som kraschat, där guiden berättade att de betalat stora summor för att få använda sig av riktiga flygplan till vissa filmer. De visade även hur de går till när de brinner och regnar i filmer, så de forsade ut vatten mot oss och skvätte in på oss.

Lite (eller rätt mycket) snaps från dagen på Universial. Vi hann med alla attraktioner förutom att se på special effects.. Klockan blev för mycket så vi missade sista visningen, menmen. Vi såg så mycket annat, alla var som barn på nytt! Harry Potter attraktionen var helt klart den bästa, allt kändes så verkligt. Sen var nog park tour favoriten efter det. Tips till alla er som någon gång tänkt besöka Universial är att ta front of the line på biljetten. Vi fick gå före alla köer, en gång per attraktion, lönar sig så mycket tidsmässigt om man vill hinna med mycket. Vilket vi hann.

Så rolig dag iallafall och nu har vi även vinkat hejdå till Millie och Estelle som åkte hem till Santa Barbara. Imorgon blir det ett sista turistbesök och det blir Rodeo Drive, Beverly Hills och en cykeltur längs Venice Beach till Santa Monica. Börjar få lite hemlängtan nu faktiskt så ska blir skönt att komma hem till sina nära och kära!

Godnatt från Venice!

Xx Filippa

  • Nära Venice, Los Angeles, Kalifornien, USA

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw