Staff event

Igår kväll hade vi staff event. Eftersom många jobbar i restaurangen så blir det alltid efter 22.00. Så vid 22 möttes vi i lobbyn och åkte ut mot Chania. Laserdome stod på agendan(!!) så taggade och när vi väl kommer fram är det helt nedsläckt och ingen där. De visste tydligen inte om vi skulle komma eller ej men efter 10 min kom dem som hade stället.

Väl inne på banan (som var utomhus) delade vi upp oss i tre lag och igenom allt med vapnet. Sån skillnad om man jämför med laserdome hemma. Man hade 20 alt. 15 skott beroende på om man skulle va sniper eller soldier. Jag var soldier för då kunde man springa runt mer och skjuta, de som var sniper låg mest ner på ett ställe och sköt. På våra vapen fanns det knappar för att ladda om vapnet men också granater man kunde skjuta iväg. Våra chefer köpte även massa rökbomber och kastade in under spelen så det blev grön rök.

Såå roligt staff event då vi tidigare bara haft mer grill/pizza på stranden. Alla trodde ju det skulle vara laserdome som hemma i ett mörkt rum, men detta var så mycket häftigare och roligare. Dessutom vann mitt lag två ronder woho!

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw