Stena Line Outlet One

Hej! Har glömt bort att visa er dessa bilder från en liten dagsutflykt för ca 3 veckor sen. Jag var medbjuden till öppningen av Stena Line's första fashion outlet på "Stena Danica". Jag hade med mig lite sällskap ombord, min pojkvän och två kompisar. Färjan åkte från Göteborg till Fredrikshamn. Vi mötte upp två andra bloggare på terminalen som också skulle följa med (ni ser dem på första bilden), Citycatwalk och Mohammedis. Väl på båten gick vi först en liten rundtur innan vi fick kika in på outleten. Det bjöds på bubbel och jag fick en liten goodiebag att ta med hem! Vi fick äran att gå in på outleten innan de öppnade för allmänheten, kön var ju lång så det var skönt att få lite tid själva där inne. Tyvärr hittade jag inget till mig själv men killarna fick med sig varsitt plagg. Badshorts och en snygg jacka!

De fanns massa märken som bl.a. Lee, Wesc, Hugo Boss, Prada, Converse, Ben Sherman, Vans, Calvin Klein, Levis, Armani, Sebago, Topeco, Gant, Tommy Hilfiger, Copenhagen Luxe, Only, Vila, Saint Tropez, Palladium, Versace, Redken, Victoria Secret m.fl. Och priserna på alla varor är det alltid mellan 20-80% rabatt på -bra va?

Efter att vi shoppat inne på outleten tog vi oss en trip ner till boardershopen och sen fick vi följa med på en rundvisning längst fram i fören (?) kan inte båtspråk haha men där de styrde båten. Det var lite häftigt att få se allting. Sen bjöds det på en jättegod brunch i restaurangen. Tyvärr var både jag och min kära vän Johanna så sjösjuka så fick inte i mig så mycket mat, men grabbarna åt på!

Är ni sugna på att ta en dagstur till Fredrikshamn så alöm inte att kika in på Outlet One, den är på däck 8 och vill ni se mer så gör ni det på deras instagram @stenaoutletone

Tack till Stena Line, Ylva och gänget för att vi fick åka med!

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw