svar del fyra

Vs/ juicy couture? Helt olika saker.. juciy när det gäller mjukiskläderna. Dock har ju vs så sköna trosor och fina t-shirts.

Klackar/flats? flats!! Hatar klackar, man får så ont i fötterna haha.

Shorts/kjol och klänning? Föredrar klänningar, både skönt och snyggt.

Vad vill du bli? Hahha typ? Du har ju sagt att du inte vet, men i vilken bransch ungefär? Jag vill jobba inom reklam/foto.

Största dröm? Still.... vinna på lotto!

Bästa skådisen? Snyggaste "kändisen"? Hmm... Channing Tatum, Amanda Seyfried och Cameron Diaz är dom jag kommer på som är bra skådisar. Snyggaste kändisen.. svårt, tycker Leighton Meester som spelar Blair Waldorf är fin, Vanessa Hudgens typ. Suger på sånt här. Henke Lundqvist (hockeyspelare) är en snygg kändis också haha.

Vem bor du mest hos, mamma/pappa? Why? Mammi, nära stan, är alltid inne i stan, största anledningen.

Familj? Mamma, pappa, tvillingbror och lillasyster.

Ask? Nej.

Recept på sconesmuffinsen? Vanligt sconesrecept men du gör "bullar" av degen, dra isär och lägg i formar, släta inte till dom så dom blir runda.

När började du dricka alkohol? Hmm... tror det var i slutet av 2011. Slutet av nian. Tycker inte man ska göra det tidigare.

Nämn något du är bra och dålig på? Bra på att vara ordningsam och organiserad typ haha, dålig på att spara och hålla i pengar. Dålig på bollsporter också.

Vad tycker du om entreprenör? Funderar på att välja det sen men det känns inte som att de liksom gillas av er lika mycket? Skulle du kunna tänka dig att gå det? Hinner de umgås med vänner eller har de mycket plugg? Känner du någon som går det? Tycker väl inget speciellt, är mer impad över hur dom orkar plugga så mycket. Det är ingen som ogillar dem, det är mer att dom blir som en "familj" och de vet dom själva om eftersom att entreprenörerna har alla lektioner i samma hus (hus 5) och är med klassen hela tiden, äter med bara sin egna klass och umgås med klasse mycket så blir det så. De umgås mycket med samma personer som går linjen vad jag vet. Jag känner några som går det ja och dom har det ju tuffare men dom får ju t.ex åka till USA och bo där några veckor i slutet av trean, sjukt roligt! Oskuld? Nej.

Sommarplaner? Har inga planer iår, ska jobba jobba jobba.

Vad använder du för värmeskydd? Använder inget, bara olja från nashi eller argan secret.

Framtidsplaner efter studenten? Ta det lugnt första halvåret, jobba och njuta av ledighet sen kanske ut och resa nåt. Men vill bo i Borås.

Vilken skola hade du valt att gå på om du inte fick välja Teknis eller Bäckäng? Almås tror jag kanske.

hur hittar man ett kommunjobb? I början av året så kan man söka via nätet, det brukar gå att googla fram feriejobb på den kommun man bor i, man söker och får ett brev i maj om man blivit feriearbetare eller inte.

vad har du för stativ? Ett från netonet för cirkus 200-300kr, hama tror jag det heter.

Foto tips för nybörjare? Fokusera på att få personen/motivet du fotar i mitten av bilden, ingen luft över huvudet eller "saken". Gillar inte när det är massa onödig luft över bilderna. Försök zooma/flytta dig för att anpassa dig efter bilden.

Vad använder du för hårprodukter? Du har så fint hår Använder olja innan jag fönar och plattar bara, nashi är jättebra. Och tack!

Dina bästa VS produkter? Trosorna!! Både sköna och snygga.

Dina favoritplagg? Har så mycket bra, gillar dock mina tiger jeans och blåa från gina.

Vad tycker du man måste köpa om man åker till USA? VS trosor, UGGs (billigare), sen beror de väl på vad man gillar. Gillar man de typiska som Juicy, A&F, Hollister så är det ju det man ska köpa. Men en juicy dress sitter ju aldrig fel så köp de. Snyggaste 95 killen i borås? Vet faktiskt inte.. tycker inte det finns så många haha! Nämner ändå inga namn såhär öppet på bloggen tyvärr.

Hur mycket pengar lägger du varje månad på kläder? Har levt helt pank de senaste året, men handlar inte varje månad ens men köper oftast bara nått plagg nån gång och det blir väl 300-500kr. Lägger mer pengar på fika och mat, tro det eller ej!

Vad tycker du om Sverigedemokraterna?
Hahah vilken fråga, kan inget om politik. Har ingen åsikt om dem.

Tycker du man ska köpa svarta eller bruna mellanhöga primeboots om det är mitt första par? Svarta passar ju till allt men bruna är så snygga. Jag tycker svarta om du använder svarta byxor mest, använder du mycket mörka och blåa jeans så kör bruna. Men som sagt, svarta passar till allt och jag skulle valt de.

Vad kostade VS när du var i London? Underkläder, bodymist osv?
Minns inte exakt men tror jag köpte 5 trosor för ca 200kr, bodymist och sånt köpte jag inte. Men tror priserna låg på kanske 60kr styck.

Vad kostade converse?
I london? kollade inte men tror runt 400kr? i USA kostade dem nog 200-400kr.

Xx Filippa

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw