tankar kring bloggen

Hej bloggen & hej alla läsare! Bered er på text, mycket text. Jag har haft så mycket funderingar och tankar kring bloggen så nu ska jag skriva av mig, precis som man gör på en blogg. Min blogg fyllde 4 år förra veckan (galet!?) och jag har ju nästan bloggat varje dag i 5 år skulle man kunna säga, hade ju en annan blogg innan "filippaLL" bloggen. Jag älskar detta och det är en del av mig, att folk kallar mig för "blogg-lippan" och "filippaLL" finns ju en anledning till. Att många dagligen tjatar om att jag ska uppdatera, att som rutin alltid gå in på bloggen så fort man sitter vid en dator, det är en del av mitt liv. MEN jag känner sån press och att jag är skyldig att göra något bra utav bloggen för er skull. Jag har tappat motivationen och har haft många tankar på att lägga ner bloggen. Men samtidigt känns det väldigt fel, eller? vart ska jag publicera alla bilder jag tar, vem ska få ta del utav mina outfits? Jag har mycket i skolan nu och vill ta vara på gymnasietiden till fullo, vill spendera tid med vänner och familj, vill träna, men vill också kunna ge er en sjukt bra blogg med kvalité i inläggen. Så jag står lite och svajar, vet inte vad jag vill med bloggen. Allas dröm är väl att kunna försörja sig på sin blogg? men det känns så långt ifrån… Kenza, Blondinbella, Kissie, ja you name it, dom startade hela bloggtrenden och kan idag försörja sig på den. Men lilla jag från Borås? don't know. Något jag vet och som jag får bekräftat varje dag är ju att jag har er, över 1500 personer som varje dag går in och läser min blogg, som uppskattar det jag gör, det är faktiskt sjukt att ni är så många! Tänk om jag skulle ställa upp er på ett långt led, tjohooo vad långt. Och alla era fina ord, mail, kommentarer, meddelanden, det värmer så mycket ska ni veta. Och till alla er söta läsare som kommit fram på stan, ni är för gulliga. Men också till alla fantastiska företag och annat som gett mig många möjligheter till en bra blogg.

Så till er som orkat läsa, jag har bestäm mig för att ta en bloggpaus. Jag tror jag behöver det. Samla nya krafter och hitta lite mer motivation. Många av er kommer förmodligen skrika nej, och det är jag fullt medveten om, men jag hoppas ändå ni har förståelse. Vissa har klagat på uppdateringen det senaste och den har varit KASS rent ut sagt så nu har ni här en förklaring till varför jag inte haft ork till att blogga. Jag har däremot förberett en årsresume som kommer upp under nyårsafton. Men fram tills dess står bloggen tom. Vi ses 2014, lots of love to u! 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

EbbaJärnepalm
EbbaJärnepalm,
Du är grym! Jag brukar läsa din blogg och det är synd att du ska ta en paus, hoppas inte pausen blir så lång hihi men jag förstår dig! Ha det så bra, vi kommer sakna dig, lots of love back 😘
nouw.com/ebbajärnepalm
Guest,
Känner igen mig i det du skriver och förstår att du behöver paus, känns knappt som man hinner med sig själv.. Vill dock inte att du ska sluta blogga så hoppas du hittar tillbaka snart!
karolinaarvidsson.blogg.bloggerfy.com
Stephaniea
Stephaniea,
ja, om man vill kunna försörja sig på bloggen så tar det nog på krafterna. Jag vet att jag aldrig kommer att försörja mig på bloggen och jag bloggar nog mer för min egna skull. Jag hoppas en pause hjälper och att du kommer tillbaka strong! :)
nouw.com/stephaniea
Guest
,
Tack för att du har uppdaterat mig om ungdomars mode! Lycka till med dina studier!! Med vänlig hälsning, Lotta som köpte jackan:-)
Guest
,
Ps, även om "lilla du" kommer från Borås så har du lika stor chans att kunna försörja dig som bloggare! Med vänlig hälsning, Lotta
Guest
,
tråkigt tycker jag, men samtidigt så förstår jag dig till fullo! men din blogg är ändå rolig att läsa eftersom du kommer ifrån borås :)
Guest
,
Vad synd, men du är jätte duktig och sjuuukt fin! jag bor själv också i Borås så jag tycker det är väldigt coolt när jag tex ser dig på stan och har sett dig i kassan på elfsborgsmtacherna haha :) men du är grym och världens finaste! men jag förstår att du vill ta en lite paus, men hoppas du kommer tillbaka sen! annars är det ju okej om du bloggar när du vill typ men om du vill ta en paus så är det okej, bästa du! :)
Guest,
Min första tanke var " men shit vilken blogg ska jag läsa nu" , men det finns ju andra såklart! Att blogga ska ju vara kul tycker jag inte något man känner att man måste göra och när det kommer till dom stunderna så kanske det är dags att ta en paus , hoppas du kommer tillbaka med nya krafter och massvis med saker att skriva om. Kram.
fridelina.blogg.se

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw