tävling! tema: glädje

dags för tävling nu! var med och tävla om en liten canvastavla (priset är preliminärt -inte helt spikat än) (priset är klart - det är detta priset som gäller) med valfri text på. sista anmälan blir söndag 21/2. jag kommer att välja ut 5 st finalister som ni sedan får rösta på. så kom igen nu. var med och tävla.
regler & hur du tävlar:
du måste ha en blogg för att kunna tävla. lägg upp ditt bidrag på din blogg, glöm inte att du måste länka till min blogg i inlägget. alltså att du tävlar på min blogg. sen kommenterar du i detta inlägget att du är med + en länk till ditt bidrag. om du inte länkar till ditt bidrag så är man inte med. man får bara ha ett bidrag. kvaliten på bilden spelar ingen roll för det är inte alla som har en så flashig kamera alltid så jag går inte efter kvaliten utan det är motivet som räknas. det spelar ingen roll när bilden är tagen men helst så ska det vara en nytagen bild :) på måndag är sista anmälningsdatumet så fram tills söndag går det att anmäla sig. det är jag som väljer ut de 5 finalisterna sen är det ni som utser vinnaren. så kom igen nu. var inte rädda tänk inte "jag kommer ändå inte vinna" tänk positivt istället så alla med blogg. ANMÄL ER NU! :)

lyssna nu här hur ni gör (för er som inte förstår min förklaring)- lägg upp bilden på er blogg. kopiera adressen till inlägget och kommentera på min blogg att ni är med PLUS eran adress till bilden. annars är ni inte med

extrapris! ni vinner även en design - valfri hur den ska se ut! jag designar hela bloggen åt dig. om du vill.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw