TÄVLING: vinn en personlig almanacka

Fick igår hem denna fina personliga almanacka från personligalmanacka.se. Supersnabb leverans, fick den inom 3-4 dagar. Och det bästa utav allt är att man verkligen får designa den exakt som man vill. Storlek/modell. Du väljer även fram- och baksida. Antingen personliga bilder, en färdig bland deras mallar eller enfärgat. Valde att skriva mitt namn på framsidan och årtalet. Inuti får du också designa den vilket jag tyckte var jättesmidigt. Du får välja vad det skall stå på första sidan, om det ska vara liggande eller stående rader, vilka rutor du vill ha längst ner. Jag valde "veckans lista" "veckans prov" samt "att göra". Sen la jag in veckans träning på varje dag och mina vänners födelsedagar. Almanackan blir verkligen PERSONLIG och precis så du vill ha den. Perfekt att ge bort i julklapp till nära och kära. 

TÄVLING!! 
Så nu har jag även fått chansen att lotta ut en almanacka till er läsare, tävlingsreglerna är enkla. Det du behöver göra för att vara med och tävla är:
1. Följ @personligalmanacka på instagram. 
2. Motiviera varför just du vill vinna en personlig almanacka.

Glöm ej att skriva din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen pågår till nästa söndag 30/1

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

jennifereriksson
jennifereriksson,
Jag tränar för fulla muggar nu för att jag tagit beslutet om att förändra mig själv. Jag vill kunna ha de jag alltid drömt om på mig utan att känna mig ful. För att få kunna hålla koll på träning och dagar så skulle denna almanacka passa ypperligt då man kan lägga in hur mycket man tränar. Jag är också arbetslös och har anmält mig om vikarie vid behov på jobb runt om kring. För att då kunna hålla koll på när jag ska vara vart och och hur länge jag varit där å behöver jag självklart en almanacka så att det inte går åt pipsvängen med allt. Jag vill därför vinna almanackan för att jag lätt ska kunna hålla koll på mitt liv, träning och mitt jobb!
nouw.com/jennifereriksson
elsa_kindgren
,
Att vara lika snurrig som jag, gör det svårt att veta vad som ska göras varje dag. Därför är det bra med almanacka, så mina lärare inte börjar lacka. Just denna almanacka verkar bra, för jag tror den kommer göra mig glá. Jag får välja hur den ska se ut, vilket får mig att göra glädjetjut. Jag kommer få koll på mitt liv, vilket gör min vardag mer effektiv. Med denna kommer jag studera, eftersom jag då kan planera. Detta är alltså precis det jag behöver, så jag slipper vara snurrig framöver. Tack för mig, hoppas jag vinner denna grej! :)
Adermalm
Adermalm,
Det här med att skriva motiveringar är något jag är fruktansvärt dålig på men det är i alla fall värt ett försök. Jag pluggar sista året på Kunskapsskolan i Borås och som du vet använder vi oss utav en loggbok för att planera våra studier. Efter sommarlovet är det dags att börja på gymnasiet och då skulle det sitta utmärkt med en snygg almanacka för att kunna fortsätta hålla lika bra koll. Min almanacka ska innehålla bilder på mig och mina underbara kompisar bara för att påminna mig om allt kul vi har tillsammans. Vad man använder almanackan till vet du redan så jag tänker inte rabbla upp det precis som de ovanstående motiveringarna möjligtvis har ;)
nouw.com/adermalm
jasmineelmgren,
Hej hej! Underbart det skulle vara, om man allting i en almanacka kan spara. Minnen, historik och annat kul, därför önskar jag vinna denna som en gåva till jul. Min tonårsdotter behöver hålla koll på alla läxor och prov, hon tycker att världen helt plötsligt har blivit oändligt stor. Gymnasiet börjar hon snart på, så det skulle vara kul om hon en egen personlig almanacka skulle få. Jag gillar på Instagram med användarnamn Mizzyz78. Önskar dig en härlig vecka! Hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)
nouw.com/jet
fridaelmgren
,
Opps råkade lägga in inlägget på min dotters blogg, det är mailadressen som gäller ;)
hajemelie
,
jag vill vinna för att jag har tänkt att planer min vardag bättre och med en almenacka skulle göra det mycket bättre. Jag ser détta som ett jättebra tillfälle att strukturera upp det!
hanna_99
,
Jag är med!! Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka då den skulle vara perfekt till skolan och träningen. Skulle vara nice att ha allt uppskrivet på samma ställe. Jag har så svårt att hålla reda på allting, haha <3 tack för en jätte fin blogg!!
mathildaji
,
Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om en personlig almanacka. Jag vill vara med just för att jag funderat länge på att skaffa en och att ha en almanacka som är personlig och anpassad för Just mig skulle vara så himla bra och kul. Jag vill ha en almanacka för att jag verkligen behöver någonstans att skriva upp alla planer och speciella tillfällen, men främst för att kunna hålla koll på alla skolarbeten och när dem ska vara klara, samt kunna strukturera upp min vardag mer så jag vet när jag ska plugga på vad. Det skulle vara otroligt skönt att ha ett en almanacka med allt detta samlat på ett ställe! Samtidigt som man kan göra den fin med Kanske en bild på vännerna på framsidan, så man blir glad av att se den! Jag följer på instagram :)
myran73
,
Visade tävlingen för min man som började skratta "Hon behöver verkligen en kalender, kan du fatta?!" Hon går till fel släkting på släktmiddagar och i blomsteraffären efter mjölk jagar Jag älskar min förvirrade kära fru men det får liksom vara nog och räcka nu En Personlig almanacka skulle rädda husfriden så slipper jag komma ihåg allt åt henne hela tiden.
nicolek.karlsson,
Hej Filippa! Jag hade så gärna velat vinna för jag vill dels ha mer koll på alla läxor och prov osv som jag har nu i nian. Vill få det lite mer strukturerat och liksom hålla koll. Visst, det kan man la ha ändå, men det hade blivit såå mycket roligare med en lite mer personlig almanacka, en fin och roliga att designa och sedan fylla i. Så det hade verkligen varit sjukt kul att vinna!:) Kram, saknar dig
nouw.com/nicolekarlssons
Lovisaaxell13
,
Hej finaste Filippa!! Jag skulle gärna vilja vinna för att jag måste verkligen bli bättre på att motivera och komma ihåg saker. Jag vill ha en personlig almanacka eftersom dem är så fruktansvärt fina och praktiska, och eftersom jag ska börja på gymnasiet nästa år skulle det vara såå bra att ha en almanacka som man kan skriva läxor, träningar i osv. Det bästa med med en personlig almanacka är att man får designa den helt själv!!! Jag själv skulle ha ett collage med fina, underbara minnen som hänt i livet. Hoppa på att jag vinner, kraam! Jag @lovisaaxell följer personlig almanacka på instagram. ( lovisaaxell13@gmail.com )

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw