Teknis VS B****ng

bilder från bt.se 
Idag hölls den årliga kampen mellan Borås största skolor. Teknis VS Bäckäng. De största rivalerna i stan möts i olika grenar för att tävla om segern för ens skola. Tyvärr vann bäckäng årets kamp i hinderbanans gren då man skulle pussla. Hata på så mycket ni vill nu bäckängiter men Teknis var både störst, bäst och starkast på plan idag. Vi tog hem grenarna, 4-1 men som sagt så var bäckäng lite starkare när det gäller att pussla. Bra kämpat av båda lagen iallafall, tycker det är så sjukt imponerande av alla som ställer upp i lagen. Man har sån press och det ser ut att göra så ont när dom flyger och blir tacklade överallt. Ni som var där kanske även såg att jag var med i pausunderhållningen, tror det blev ett lyckat program ändå. Vi slängde nämligen ihop allt detta i helgen. Nu ser vi fram emot nästa års kamp, Länge Lefve Teknis, Ty Wi Äro Bäst! 

Xx Filippa

Gillar

Kommentarer

Guest
,
vad heter låten som spelades idag på kampen när det är trumpeter och så säger dom "save me" eller något liknande?
Guest
,
Men snälla jag är teknist och tycker att det var föjävligt att bäckäng vann i år igen men vadå p.g.a pussel!? Ni säger ju att vi är dumma! det dom är är att dom är bättre tillsammans, bättre än vi nånsin kommer bli och deras klack var klart bäst så håller med emil till 120% Dom flesta är fan bara dåliga förloare. Ser fram emot sista veckan, då jag får spendera dagarna med ett gäng dåliga förlorare.
Guest
,
Vet du vad den låten heter som spelades idag på teknis va bäckäng..? det är typ trumpeter och sedan säger dom "save me" eller något liknande! Kram
filippall
filippall,
jubel med klingande! min favoritlåt!! så bra :D
nouw.com/filippall
Guest
,
Visa ord från en vis tjej: "Himla underhållande att höra hur teknisterna säger "Bäckäng kan bara lösa ett enkelt pussel" och "Vi förlorar alltid bara på pussel-delen! Annars skulle vi vinna varje år". Men då känner jag att om det är en så jävla "barnslig" del av kampen, och de hade en halv minuts försprång, då är det himla märkligt att de blev utklassade. Och ursäkta om min matte är dålig men de har haft 8 år på sig att lära av sina misstag. Låt oss luta oss tillbaka och njuta av hur stort de skämmer ut sig själva. Laget, stämningen, engagemanget från alla föreningar - allt - var perfekt. Efter bara en termin på Bäckäng talar jag både för mig och många andra ettor när jag säger att ni har ett nytt gäng riktigt stolta bäckängiter på skolan!"
Guest
,
*Like*
Guest
,
Någonting som jag anser väldigt konstigt med Teknis och Bäckängs pusslande är att Bäckäng kom ikapp er i hinderbanan redan innan pusslet, trots att ni fick 30sekunders försprång. Redan där visar det att Bäckäng ändå var väldigt bra. Plus att kampen i sig var väldigt jämn, förutom vid dragkampen där Teknis var överlägsna. Men attackbollen slutade med endast 10poängs skillnad, spökbollen slutade 2-1 till Teknis och gladiatorfighten slutade också med att ni endast vann 1 endaste gång mer än Bäckäng. Självklart var ni duktiga, men Bäckäng var inte långt ifrån och förtjänar vinsten precis lika mycket som ni skulle gjort om ni vunnit. Man måste vara duktiga på allt för att klara det. Pusslet har varit med i många år nu, så det kan inte ha kommit som någon direkt chock för Teknisterna även fast det verkade så. Och nej, jag är inte Bäckängit, jag är helt neutral och gick ut från Viskastrand förra året så har ingenting för något av lagen. Men ta det lugnt med anklagelserna mot det lag som faktiskt ansträngde sig för Bäckängs skull. De är de som tar illa upp i detta sammanhang. Så tänk er för när ni skriver. Pusslet avgjorde absolut inte allt. Dock förstår jag om ni är besvikna, men ni var duktiga, håll er till det istället, var stolta över det! :)
Guest
,
kan du tipsa på några nyårs klänningar?

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw