tips: så håller dina lockar

Tips till er som ofta brukar locka håret men som har svårt att bevara lockarna i dess form eftersom att dem har en tendens till att gå ur innan man gett sig iväg. Så några små tips som kan hjälpa er: 
- När du lockat en slinga, dra försiktigt ur tången men håll kvar locken liggandes i din kupade hand. Låt locken svalna i handen innan du släpper ut den för att håret ska lägga sig och svalna till dess nya form (ett tips jag fått från Patrik på Cloudnine).
- Spraya varje lock när den svalnat.
- Sätt upp varje lock med en klämma eller hårnål medan du lockar resten av håret, då håller sig alla fina tills att du gjort klart allting.
- Något jag alltid brukar göra är att sätta upp allt hår i en slarvig bulle så lockarna håller sig när man går ute, t.ex till bussen.
- Borsta inte ur lockarna förrän de svalnat, om du vill skapa en mer hollywoodlook över dina lockar.

Så sammanfattat kan man säga att lockarna måste alltid få svalna i dess nya form innan man börjar greja med det och borsta i det.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

samanthapihlström
samanthapihlström,
Dslife
Dslife,
Åh underbara tips! Exakt detta har jag funderat över typ halva dagen :D
nouw.com/dslife
Engelbrektsson
Engelbrektsson,
Gud så fint hår du har! Och väldigt bra tips,ska prova! :D
nouw.com/engelbrektsson
mirandaehrnholm
mirandaehrnholm,
Tack för tipsen! Har alltid svårt att få fina lockar. Ditt hår är verkligen jättefint! :) Har en tävling i min blogg just nu. Vore roligt om du ville vara med. Kram!
nouw.com/mirandaehrnholm

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw