traditioner


<

Något som är en stor tradition på vår skola är phäster. Vi kallar alla våra fester för PHÄSTER, så som insparksphäst, kortegephäst, och phäster över lag. Här ser ni en taggvideo med lite bilder och klipp från bl.a kortegephästen men också en när ALBATRAOZ spelade i aulan, vilket var grymt! Dansade så mycket.... haha. 

Så ni som går på teknis, speciellt nyblivna ettor, MISSA INTE sånna här fester. Det är så sjukt roligt, man får sån sammanhållning, man lär känna nya vänner, gamla som unga. Jag blir så trött på när man ständigt hör hur folk pratar om att det inte är lika roligt som förr, jag var inte med förr men jag kan säga er att under mina 2 år på skolan har varje fest varit sjukt rolig. Det blir vad man gör det till. Så nappa åt er KFFoT och köp er en biljett i veckan. Det suger att jag missar denna insparken för det är sjukt roligt att gå på. Så gå dit, för din och min skull. Dansa lite åt mig och ha kul tillsammans med dina vänner. Ta vara på era år och dessa fester för snart står ni där och ska påbörja ert sista år och ångrar att ni inte gick på alla phäster. 
Så kööööp biljett alla kära! Och detta är inget inlägg för att marknadsföra, detta kommer från mitt hjärta! Jag tycker verkligen att man ska gå och ta vara på tiden man har nu. 

Xx Filippa

  • Videos

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw