tre senaste

Mina tre senaste via instagram. Det är där ni hittar mig just nu för det mesta. Jag orkar inte förklara mig här på bloggen varför den kommer i kläm för ni vet nog redan anledningen. Skolan... jag är så stressad just nu över allt som händer. Det är så sjukt mycket i skolan så jag har inte ens koll på vad som ska in när, förstår inte mina saker i skolan, tycker lärarna är dåliga, vill byta lärare i vissa ämnen, ja u name it. Förutom alla jäkla prov samt inlämningar som kom på en gång nu vid skolstart så händer det massa annat, uppbokad på helger, ska hinna träna, sooova... blir så sur om jag inte får sova riktigt. Sen kommer jobbet i kläm också, jobbar inte ens mycket nu och är i stort behov av pengar. Men jag försöker hålla ut, bara några få dagar kvar till lov och en efterlängtad skidresa med vännerna står på schemat v.7! Ser fram emot det så äckligt mycket!! Och på måndag är det Dagen med stort D, wiiiii. Längtar som bara den till måndag. 

Kort och gott vill jag bara meddela att jag bloggar när jag får tid numera, när jag har något intressant att lägga upp. Fram mot våren kommer jag nog komma på banan igen och uppdateringen kommer flyta på bättre än nu under dessa trista kalla dagar. PUSSS! 

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hej! När du bloggade på blogg.se, gjorde du din design i iWeb då? I sånna fall, hur fick du över din design till bloggen? Och vad tycker du om blogg.se appen? Och förresten, din blogg är sjukt bra! Man får massor av inspiration!
filippall
filippall,
nej jag gjorde designen rakt med html på blogg.se :) tack så jättemycket, kram<3
nouw.com/filippall
Guest
,
Hej, jag har letat såååå länge efter ett par Nike air Max i leopard men det verkar omöjligt att hitta... Var har du köpt dina? Och köpte du de på nätet, isåfall var det en "bra" sida? Vet du vilken modell det är? Jätte glad om du svarar, tack på förhand! <3
filippall
filippall,
jag köpte på ebay via någon sida! kram
nouw.com/filippall
Modejen
Modejen,
Tycker du har en toppen blogg! =) förresten är du sugen på att göra om din blogg? Hör då av dig till mig jag gör headers och ikoner, allt är såklart gratis! :) ha toppen måndag nu!
nouw.com/modejen
Idawelin
Idawelin,
Titta gärna in på min blogg om träning :)
nouw.com/idawelin

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw