UF-mässa på Åhaga

Idag drog den årliga UF-mässan på Åhaga igång. Det var öppet 17-20 idag och imorgon torsdag är det från 12-16. Tycker ni alla ska kika förbi om ni har tid. Värt att stödja något företag iallafall, vet själv hur jobbigt det var och hur mycket man slet för dessa dagar. Tycker dock att det liknande mer en matmarknad då nästan alla UF säljer något ät/drickbart, våfflor, crepes, skorpor, müsli, kakor, juice, dricka. Ja allt möjligt, sen finns det några som fortfarande knåpat på små roliga prylar. Så kika in på Åhaga imorgon om ni inte hann idag. Tänkte tipsa om några UF här nedan.

Crepes de France UF - några utav mina vänner som har detta UF och wooow vilka goda crepes. De gör din crepes direkt och du väljer pålägg, nutella, banan och jordgubbar. 25kr och 5kr för pålägg, sjukt värt för det riktigt gott.

Family Event UF - detta företag är dels min bror med i. De säljer förmånskort till olika event. 119kr för ett kort och 50kr går till barncancerfonden. Kortet gäller på Elfsborgsmatch, Borås Basket, Up Zone och Borås Äventyrsgolf. Mer info får ni om ni mailar familyeventsuf@gmail.com

Lilla Bakboden UF - drivs av fyra glada från Sven Eriksonsgymansiet. Deras affärsidé att "köpa in lokalt närproducerade råvaror för att sedan med kärlek och omsorg göra våra hembakade skorpor." De säljer paketen för 29-39kr och det ryktas om att dessa skorpor är väldigt goda.

Hanny UF (vänster bild) - de säljer en hälsosam müsli för både föräldrar och barn. Väldigt god efter att jag provsmakat idag. 50kr för 600g om jag minns rätt! 

Gaia UF (höger bid) - de säljer en ekologisk ringblomssalva som jag själv provade när jag var i Alperna. Väldigt bra för både läppar och torra delar på kroppen. 49kr för en liten burk och 199 för en stor (?)

Nygräddat UF - drivs av 5 goa tjejer på skolan. Det här är de godaste våfflorna jag smakat!! Gillar inte vanliga våfflor särskilt mycket men dessa, MMMMMmmmm... tjocka och goda toppat med grädde, nutella, banan eller hallon. Finns lite olika alternativ att välja mellan. Och såå mysig monter också.

Xx Filippa

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Instagram @filippalindaau

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw